Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Ruckus Wireless | Novosti

Ruckus Unleashed - nova mikro spletna stran

Ruckus Unleashed - preprosto boljši Wi-Fi

Ruckus Unleashed je inovativna rešitev za vzpostavitev visoko zmogljivega profesionalnega brezžičnega Wi-Fi omrežja, ki za delovanje ne zahteva nakupa dragega in zapletenega kontrolerja. Unleashed je idealna izbira za podjetja, hotele, šole, skladišča, trgovine, lokale in ostala okolja z velikim številom Wi-Fi klientov, ki želite svojim zaposlenim, strankam in gostom ponuditi vrhunsko Wi-Fi uporabniško izkušnjo, a imate omejen proračun in IT osebje. Oglejte si novo mikro spletno stran!.

 

Ruckus Unleashed Giga Promo - 30% popusta

Ruckus Unleashed Giga Promo - 30% popusta
 

Nove Ruckus Wireless dostopne točke - ZoneFlex R720, T610 in H320

Ruckus ZoneFlex R720 Ruckus ZoneFlex H320 Ruckus ZoneFlex H320
 

ZoneFlex R510 - 802.11ac Wave2 dostopna točka

Ruckus Wireless ZoneFlex R510 - 802.11ac Wave2 WiFi dostopna točka

Prihodnost je tu! Nova pametna brezžična WiFi dostopna točka Ruckus Wireless ZoneFlex R510 ima vgrajen dolgo pričakovan standard 802.11ac Wave2. Ta zelo učinkovito naslavlja potrebo po vedno večji kapaciteti brezžičnih WLAN omrežij, ki jih prinaša neskončni pritok novih WiFi klientov. S podporo za gigabitne brezžične prenosne hitrosti, je ZoneFlex R510 optimalna izbira za postavitev zmogljivega profesionalnega WLAN omrežja v podjetjih, trgovinah, šolah, hotelih, skladiščih in številnih sorodnih okoljih z velikim številom brezžičnih uporabnikov. Srce DT predstavlja vgrajena pametna antena BeamFlex+, ki omogoča izogibanje motnjam in samodejno usmerjanje WiFi signala do vsakega posameznega klienta, tudi do najzahtevnejših pametnih telefonov in tablic, ki neprestano spreminjajo polarizacijo. Tako omogoča dva do štiri kratno povečanje dometa in zmogljivosti, ter posledično vsaj 50% manjše število potrebnih enot za pokritje željene površine. Več informacij

ZoneFlex R510 napredne lastnosti
ZoneFlex R510 primeri uporabe
 

ZoneFlex T710 - 802.11ac Wave2 zunanja (outdoor) dostopna točka

ZoneFlex T710 - zunanja (outdoor) 802.11ac Wave2 WiFi dostopna točka

Predstavljamo vam ZoneFlex T710, novo revolucionarno zunanjo (outdoor) 802.11ac Wave2 dostopno točko, ki je z vgrajeno 4x4:4 radijsko verigo, podporo za Mu-MIMO in sofisticirano pametno anteno BeamFlex+, najzmoglivejša zunanja DT na tržišču. Uporabljamo jo za vzpostavitve WiFi omrežij na zunanjih površinah z zelo veliko gostoto uporabnikov (stadioni, trgi in ulice v mestnih središčih) in v najzahtevnejših industrijskih okoljih. Izredno trpežno ohišje, narejeno iz visoko kvalitetne plastike, podpira standard IP67, ter omogoča delovanje v temperaturnem razponu od -40°C do 70°C. T710 podpira izredne velike brezžične WiFi prenosne hitrosti - 1733 Mbps na 5 GHz in 800 Mbps na 2.4 GHz kanalu, skupna teoretična hitrost je kar 2,53 Gbs. Na voljo sta 2 modelski izvedbi - ZoneFlex T710 s 360° anteno in ZoneFlex T710n z vgrajeno segmentirano 90° anteno. DT omogoča samodejno izogibanje radijskim motnjam z aktivnim usmerjanjem visoko zmogljivega WiFi signala izključno v smer odjemalcev za vsaj posamezen paket v omrežju. Posledično se tudi v najbolj nasičenih okoljih na posamezno enoto lahko vzporedno povezuje prek 500 WiFi klientov. Dvojna polarizacija antene (PD-MRC) prinaša zanesljivo WiFi povezovanje za zahtevne mobilne naprave (pametni telefoni, tablice), ki se neprestano gibljejo in spreminjajo polarizacijo. Več informacij.

ZoneFlex T710 napredne lastnosti
ZoneFlex T710 primeri uporabe
 

ZoneFlex H510 - 802.11ac Wave2 brezžično WiFi stikalo

ZoneFlex H510 - 802.11ac Wave2 brezžično WiFi stikalo

Ruckus Wireless ZoneFlex H510 je večnamensko žično / brezžično WiFi stikalo z vgrajeno 802.11ac Wave2 DualBand WiFi dostopno točko. Je idealna rešitev za zagotavljanje vrhunskega konvergenčnega mrežnega dostopa v hotelih, pisarnah in sorodnih več-stanovanjskih objektih. Z združitvijo visoko zmogljive gigabitne WiFi dostopne točke in štiri portnega Gigabitnega LAN stikala, dobimo napravo, ki poskrbi za omreženje vseh IP žičnih in brezžičnih naprav, uporabnikov in aplikacij v posamezni sobi, prek ene same Ethernet povezave. Vgrajena je visoko zmogljiva 802.11ac Wave2 DualBand dostopna točka (2x2:2 radijo) z unikatno BeamFlex+ anteno, ki aktivno usmerja zmogljiv WiFi signal mimo motenj, do vseh brezžičnih klientov. Napajanje poteka preko PoE vhoda, vgrajen je tudi PoE out vhod (IEEE 802.3af) za napajanje naprav, ki jih na stikalo priključimo ter pass-through vhod za povezavo IP telefonov na PBX sisteme. WiFi stikalo namestimo neposredno v standardno električno dozo ali parapet, obenem je mogoča tudi namizna uporaba. Več informacij

ZoneFlex R510 napredne lastnosti
 

ZoneFlex R310 - 802.11ac dostopna točka

Ruckus Wireless ZoneFlex R310

ZoneFlex R310 je nova brezžična dostopna točka vodilnega globalnega ponudnika WiFi infrastrukture, podjetja Ruckus Wireless. S podporo za nov gigabitni WiFi standard 802.11ac, predstavlja cenovno optimalno izbiro za postavitev zmogljivega profesionalnega WLAN omrežja v podjetjih, šolah, hotelih, skladiščih in številnih sorodnih okoljih z velikim številom brezžičnih uporabnikov. Srce DT predstavlja vgrajena pametna antena BeamFlex, ki omogoča izogibanje motnjam in samodejno usmerjanje WiFi signala v smeri vsakega posameznega klienta (notesnik, tablica, pametni telefon...) in tako omogoča dva do štiri kratno povečanje dometa in zmogljivosti. V primerjavi s sorodnimi napravami zato potrebujemo vsaj 50% manjše število potrebnih enot za pokritje željene površine. Dostopna točka lahko deluje kot samostojna (stand alone) enota s številnimi naprednimi usmerjevalniškimi lastnostmi, kot del enovitega profesionalnega WiFi sistema, ki ga upravlja stojni ali oblačni kontroler ZoneDirector, ali kot del profi WLAN omrežja brez kontrolerja Ruckus Unleashed. Poleg vrhunskih tehničnih lastnosti se ZoneFlex R310 odlikuje doživljenjska garancija, izredno majhno diskretno ohišlje (13,8x13,8x3,3cm) in možnost namizne, stenske ali stropne namestitve. Kliknite za več informacij

ZoneFlex R310 napredne lastnosti
 

ZoneFlex P300- 802.11ac WiFi bridge za popolne brezžične hrbtenične povezave

Ruckus Wireless ZoneFlex R710 - prva WiFi dostopna točna na svetu z implementiranim standardom 802.11ac Wave2 - prenosne hitrosti do 2,5 Gbs!

Ruckus Wireless ZoneFlex P300 je 5Ghz 802.11ac brezžični WiFi bridge, ki ga uporabljamo za vzpostavitev zmogljive in varne širokopasovne brezžične povezave do lokacij in objektov kjer standardna žična povezava ni prisotna. Odpira številne nove možnosti implementacije internetnega dostopa v okoljih, kjer so do sedaj visoki stroški infrastrukture to onemogočali. S podpro za zelo visoke prenosne hitrosti na velikih razdaljah prinaša ZoneFlex P300 identično zmogljivost kot žične povezave, a je obenem bistveno bolj prilagodljiva in občutno cenejša rešitev. Ciljne aplikacije ZoneFlex P300 so vzpostavitev internetnega omrežja v dislociranih enotah hotelov, več-stanovanjskih kompleksov, šol, skladišč in sorodnih objektov. vpeljava širokopasovnega internetnega dostopa na ruralnih in pri mestnih območjih, postavitev WiFi dostopnih točk na javnih površinah, postavitev video nadzora na oddaljenih lokacijah itd.

Glavne lastnosti:

 • Vgrajena unikatna dvojno polarizirana inteligentna antena in podpora za nov standard 802.11ac, prinašata prenosne hitrosti kar do 867 Mb/s.
 • Zagotovljene prenosne hitrosti 250 Mb/s na razdalji 2,6 km in 100 Mb/s na razdalji 8 km, maksimalni domet 12 km. Z uporabo dodatnih zunanjih anten, lahko domet in hitrosti še precej izboljšamo.
 • ZoneFlex P300 lahko deluje v načino Point-to-Point, pri katerem povežemo dve točki - izhodiščno kjer je prisotno žično omrežje in oddaljeno lokacijo, ter Point-to-Multipoint pri katerem povežemo izhodiščno točko z večjim številom končnih točk. Povežemo lahko do 10 enot.
 • Izredno preprosta namestitev, saj bridgi samodejno najdejo svoj par. V pomoč pri optimalni namestitvi nam služi sistem LED diod na napravi, ki prikaže moč signala med parom enot in izbere kanal, ki zagotavlja optimalno zmogljivost.
 • ZoneFlex P300 je namenjen zunanji (outdoor) namestitvi. Izredno trpežno ohišje iz visoko kvalitetne plastike podpira standard IP67 in tako omogoča delovanje v najzahtevnejših okoljskih pogojih (-40°C do 65°C).
 • Vgrajen PoE (Power over Ethernet - 802.3af) priključk za izvedbo napajanja.
Ruckus Wireless ZoneFlex R710 - prva WiFi dostopna točna na svetu z implementiranim standardom 802.11ac Wave2 - prenosne hitrosti do 2,5 Gbs!
 

ZoneFlex R710 - prva 802.11ac Wave 2 DT

Ruckus Wireless ZoneFlex R710 - prva WiFi dostopna točna na svetu z implementiranim standardom 802.11ac Wave2 - prenosne hitrosti do 2,5 Gbs!
Prihodnost je tu! Ruckus Wireless ZoneFlex R710 je prva 802.11ac Wave2 WiFi dostopna točna na tržišču. Dolgo pričakovan standard 802.11ac Wave2 učinkovito naslavlja potrebo po vedno većji kapaciteti brezžičnih WiFi omrežij, ki jih prinaša neskončni pritok novih WiFi klientov. S podporo za brezžične prenosne hitrosti prek 2 Gbs pomeni ZoneFlex R710 prelomni trenutek v evoluciji WiFi omrežij, saj ta sedaj končno omogočajo identično zmogljivost kot žična omrežja.
ZoneFlex R710 je prva 802.11ac Wave2 WiFi dostopna točna na tržišču

Glavne lastnosti:

 • ZoneFlex R710 - 802.11ac Wave2 DualBand polarizirana brezžična WiFi dostopna točka, z vgrajeno 4x4:4 radijsko verigo, je prva DT na tržišču s podporo za novi 802.11ac Wave2 WiFi standard.
 • Izredne velike brezžične WiFi prenosne hitrosti - 1733 Mbps na 5 GHz in 800 Mbps na 2.4 GHz kanalu, skupna teoretična prenosna hitrost kar 2,53 Gbs.
 • Vgrajena najzmogljivejša WiFi antena na tržiču BeamFlex+, ki podvoji kapaciteto in domet brezžičnega signala v primerjavi z konkurenčnimi rešitvami in obenem poskrbi za izredno stabilnost omrežja.
 • Impresivno 6dB SINR (signal to interference plus noise) razmerje in občutno boljše slabenje motenj (do 15 dB).
 • Samodejno izogibanje radijskim motnjam z aktivnim usmerjanjem visoko zmogljivega WiFi signala izključno v smer odjemalcev za vsaj posamezen paket v omrežju. Posledično se tudi v najbolj nasičenih okoljih na posamezno enoto lahko vzporedno povezuje prek 500 WiFi klientov,
 • Dvojna polarizacija antene (PD-MRC) prinaša zanesljivo WiFi povezovanje za zahtevne mobilne naprave (pametni telefoni, tablice), ki se neprestano gibljejo in spreminjajo polarizacijo
 • Vgrajen senzorski Bluetooth Low Energy (BLE) USB vhod za implementacijo Internet of Things (IoT) rešitev.
 • Vgrajena dva PoE Ethernet 10/100/1000 Gigabitnih vhoda (802.3af PoE), omogočata združevanje prenosne hitrosti - Link Aggregation.
 • Edina 802.11ac dostopna točka, ki jo lahko napajamo prek standardnega 802.11af PoE priključka.
 • Posebna promocijska ponudba ob zaćetku prodaje - prihranek 32%.
 • Kliknite za več informacij
 
ZoneFlex R710 - 802.11ac DualBand Wave2 polarizirana brezžična WiFi dostopna točka, 4x4:4 radijska veriga
 

Test WiFi zmogljivosti - Ruckus je preprosto najboljši

Ruckus Wireless | CARNet primerjalno testiranje zmogljivosti vodilnih brezžičnih WiFi DT | Ruckus Wireless je preprosto najboljši!

V začetku leta 2015 je hrvaška akademska organizacija CARNet (ekvivalent ARNES-u v Sloveniji), izvedla obsežno neodvisno primerjalno testiranje zmogljivosti vodilnih brezžičnih WiFi dostopnih točk (DT). Povabilu na testiranje se je odzvalo 8 proizvajalcev (Ruckus, Cisco, Aruba, HP, Ubiquity...), ki so sodelovali z 19 različnimi DT, s podporo standardu 802.11n in ac. Vse dostopne točke so bile testirane po enakem postopku s pomočjo profesionalne testne opreme v realnem okolju učilnice z veliko količino radijskih motenj. V različnih progresivnih testnih scenarijih so bile vse DT podvržene postopnem dodajanju klienov - 12, 23, 36 in 60, ki so se na DT povezovali. Ob tem so na vsaki stopnji s prenosi 1 MB datotete izmerili maksimalno skupno TCP propustnost do povezanih klientov - kombinaciji raznovrstnih 802.11n in ac mobilnih naprav (telefoni, tablice) in notesnikov z vgrajeno eno, dvo ali tro- strujno anteno.

Rezultati testiranja propustnosti

Rezultati izčrpnega in zahtevnega neodvisnega testiranja so zgovorni in potrjujejo znano dejstvo - Ruckus Wireless je preprosto najboljši! V veliki večini testnih scenarijev je vseh 5 sodelujočih modelov Ruckus DT doseglo najboljše rezultate in bistveno preseglo konkurente. Izmerjena jim je bila od 22% do 76% boljša skupna TCP propustnost od najbližjih zasledovalcev. Ruckusove DT iz srednjega cenovnega razreda so dosegle boljše rezultate kot najdražje DT konkurence. Zgovorna je neposredna primerjava Ruckus vs. Cisco; Ruckus ZF7982 je dosegel 76% večjo propustnost od Cisco 2700.

 

BigDogs Rome

Ruckus Wireless | Wi-Fi konferenca BigDogs Rim 2015

Konec aprila smo se udeležili tri dnevne konference pricipala Ruckus Wireless za EMEA regijo, ki je letos potekala v Rimu. Konferenca je že na začetku postregla z vrhuncem, predstavitvijo prve 802.11ac Wave2 DT na svetu - ZoneFlex R710, ki je že na volju tudi na našem trgu. Sledilo je nastop CEO podjetja Ruckus, legendarne Selina Lo. Predstavila je poslovanje v preteklem letu, ki je bilo ponovno odlično, s 24% medletno rastjo. V naslednjem letu bo fokus podjetja standard 802.11ac wave2, digitalna ućilnica, nadaljni razvoj lokacijskih storitev na WiFi omrežju s poudarkom na trgovini in WiFi za operaterje. Ruckus še naprej ostaja "Pure WiFi" vendor.
Predstavljenih je bilo nekaj iztopajoćih projektov, ki so jih uporabniki vzpostavili na Ruckus WLAN infrastrukturi. Najbolj vroča aplikacija je trenutno lociranje uporabnikov prek WiFi omrežja s pomočjo LBS - Location Based Services (Ruckus SPoT). Nastopili so predstavniki Fiera Milano, tretjega največjega sejemskega prizorišča na svetu, ki s 400.000m površine privablja 5 miljonov letnih obiskovalcev. V povezavi z operaterjem FastWeb so se odloćili za postavitev Ruckusovega WLAN omrežja, nad katerim so naravnost navdušeni. V pol leta od postavitve je sistem zgeneriral celoten promet preteklega leta. Ob tem pridobivajo veliko količino lokacijskih podatkov o gibanju obiskovalcev, ki ga uspešno tržijo organizatorjem in raztavljalcem. Kliknite za več informacij in ogled fotogalerije

 

SmartZone 100

Ruckus Wireless | SmartZone 100 - WLAN kontroler za centralni nadzor in upravljanje do 1024 DT

Ruckus Wireless SmartZone 100 je WLAN kontroler za centralni nadzor in upravljanje do 1024 brezžičnih WiFi dostopnih točk in 25.000 klientov. Podprto je tudi 3+1 grozdenje in s tem nadzor nad 3000 DT in 60.000 klienti. Kontroler uporabljamo za vzpostavitev visoko zmogljivih notranjih in zunanjih profesionalnih WLAN omrežij v okoljih z velikim številom brezžičnih klientov. SmartZone100 v realnem času samodejno poskrbi za optimizacijo celotnega WiFi omrežja, tudi ko je to sestavljeno iz velikega števila DT. Z razširitvijo antenske tehnologije BeamFlex na mrežni nivo, se možnost usmerjanja visoko zmogljivega WiFi signala in izogibanja motnjam iz okolja od posameznih DT razširi na celotno področje pokritosti. Povezovanje kontrolerja na splet poteka preko štirih Giga ali dveh 10Ge + dveh Giga Ethernet vhodov, kar je zagotovilo za zadostne prenosne hitrosti za podporo novi giga WiFi generaciji 802.11ac. Kliknite za več informacij

 

ZoneDirector 1200

ZoneFlex serija T300 - 802.11ac DualBand WiFi dostopne točke za zunanjo (outdoor) namestitev | najmanjše in najlažje zunanje DT na trgu

Ruckus Wireless ZoneDirector 1200 je strojni kontroler za centralni nadzor in upravljanje do 75 brezžičnih WiFi dostopnih točk ZoneFlex. Uporabljamo ga za vzpostavitev visoko zmogljivih profesionalnih notranjih in zunanjih WLAN omrežij v okoljih z velikim številom brezžičnih klientov. Poleg zmogljivejšega procesorja in podpori za večje številu DT, ki jih lahko upravlja, je glavna prednost nove osnovne izvedbe Ruckusovega kontrolerja možnost dodajanja posameznih licenc ob razširitvi omrežja. To pomeni, da lahko dokupimo eno samo licenco in ne skupek (6,12..), torej idealna rešitev za postopno širitev WLAN omrežja na lokaciji. ZoneDirector 1200 v realnem času samodejno poskrbi za optimizacijo brezžičnega omrežja, tudi ko je to sestavljeno iz velikega števila DT. Z vpeljavo antenske tehnologije BeamFlex na mrežni nivo, se možnost usmerjanja visoko zmogljivega WiFi signala in izogibanja motnjam iz okolja od posameznih DT razširi na celotno področje pokritosti. Kliknite za več informacij

 
 

Ruckus Cloud WiFi - visoko zmogljiv WLAN dostop v oblaku

Ruckus Cloud WiFi - visoko zmogljiv WLAN dostop v oblaku

Ruckus Wireless, vodilni globalni ponudnik WiFi infrastrukture, predstavlja kompleksen nabor novih WLAN storitev - Ruckus Smart Wireless Services (SWS), ki naslavlja rastoč globalni trend virtualizacije mrežnih okolij in selitve nadzora in upravljanja v oblak. Storitve so namenjene podjetjem, trgovinam, upraviteljem javnih prizorišč, ISPjem in ponudnikov upravljanega dostopa do javnega WiFi omrežja, ki lahko prek SWS vzpostavijo visoko zmogljiv WLAN dostop v oblaku. S tem jim je omogočena nadgradnja WiFi omrežja s številnimi naprednimi storitvami, s ćimer lahko svojim obiskovalcem, naroćnikom in kupcem omogočajo preprosto boljši WiFi za mobilni svet in si zagotovijo zanesljiv kanal za monetizacijo WiFi dostopa.

 

Smart Wireless storitve:

Ruckus SAMs Ruckus SPoT Ruckus Virtual SmartCell Gateway
Ruckus SAMs je oblačna storitev, ki izredno poenostavlja provisioning, upravljanje in monetizacijo dostopa do javnega WiFi omrežja. V kompleksni rešitvi združuje WLAN upravljanje, avtentifikacijski in podatkovni strežnik, captive portal, mehanizem za nadzor vsebin in sistem za dostavo oglasov, torej vse komponente, ki so potrebne za upravljanje brezžičnega WiFi omrežja.

več podatkov
Ruckus SPoT ali Smart Positioning Technology je oblačna WiFi lokacijska storitev (LBS), ki s pomočjo natančnega lociranja uporabnikov, daje upraviteljem WiFi omrežij možnost ciljane dostave naprednih storitev (naprimer oglasnih vsebin), neposredno na zaslone mobilnih klientov, vezano na njihovo lokacijo znotraj objektov in zmogljivo analitično orodje, ki omogoča optimizacijo poslovanja.

več podatkov
Ruckus vSCG je oblačni WLAN kontroler, namenjen delovanju v Network Functions Virtualization (NFV) okoljih. Operaterjem WiFi omrežij prinaša vse prednosti najzmogljivejšega strojnega WLAN kontrolerja na tržišču - Ruckus Wireless SCG-200, ki jih nadgradi z možnostjo dostave izredno zanesljive in razširljive oblačne WLAN storitve.

več podatkov
 

Rent-a-Ruckus-WiFi . najem opreme Ruckus Wireless

Rent-a-Ruckus-WiFi . najem opreme Ruckus Wireless

Organizirate kongres, koncert, predstavitev, sejem ali sorodni dogodek z velikim številom udeležencev, ki bi jim radi ponudili zanesljiv in visoko zmogljiv dostop na splet? Našli ste idealno lokacijo, a WiFi omrežje tam ni prisotno oz. je nameščeno omrežje slabe kakovosti? Ponujamo vam optimalno rešitev, najem profesionalnega brezžičnega WiFi sistema Ruckus Wireless ZoneFlex, najboljše WLAN opreme v galaksiji. V podjetju Telos d.o.o. se s postavitvami profesionalnih WLAN omrežij ukvarjamo že vrsto let, o čemer priča impresivna referenčna lista postavljenih omrežij. Pri tem smo pridobili bogate izkušnje in znanja, ki so pogoj za zanesljivo izvedbo brezžičnega omreženje okolij z velikim številom uporabnikov. V preteklosti smo zagotovili zmogljivo WLAN omrežje prenekaterega dogodka, tudi konferenc z 1300 udeleženci in prek 700 aktivnimi WiFi uporabniki. Pri tem smo bili deležni številnih pohval tako s strani organizatorjev kot udeležencev. Kliknite za več informacij

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2024