Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Planet Technology | Industrijska mrežna oprema
Industrijske mrežne rešitve PLANET Industrijska mrežna oprema PLANET
je namenjena integraciji v aplikacije, ki delujejo v najzahtevnejših okoljskih in vremenskih pogojih. V skupini je zajet širok nabor stikal, Media konverterjev, Ekstenderjev, zunanjih WiFi dostopnih točk in DIN-Rail napajalnikov. Ind. PoE stikala podpirajo standard IEEE 802.3af ali 802.3at in tako omogočajo simultan prenos podatkov in napajanje na razdaljah do 100m v zahtevnih okoljskih pogojih.

 

Industrijsko ohišje za delovanje v vseh pogojih
Industrijska mrežna oprema PLANET se lahko pohvali z robustnim IP67 ohišjem, ki dopušča da naprave delujejo v temperaturnem razponu od -40°C do 75°C, v zahtevnih prašnih in vlažnih okoljih, ter omogoča 20kV prenapetostne zaščite. Vse naprave iz skupine omogočajo tudi DIN-Rail namestitev.
Industrijsko ohišje za delovanje v vseh pogojih

 

Podpora za standard ITU-T G.8032 ERPS Podpora za standard ITU-T G.8032 ERPS
Industrijska mrežna stikala PLANET nudijo podporo za redundančno povezovanje in omogočajo hitro samostojno odpravo težav, s čimer učinkovito preprečujejo izpade omrežja in zunanje vdore. Vgrajene so napredne tehnologije ITU-T G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching), Spanning Tree protokol (802.1s MSTP) in redundačni sistem napajanja. S tem občutno izboljšajo delovanje zahtevnih industrijskih omrežij v najzahtevnejših okoljih, saj povečajo zanesljivost in zagotovijo neprekinjeno delovanje.

 

Inovativni Solarni PoE sistem
PLANET BSP-300 je industrijsko mrežno stikalo, ki ga napaja sončna energija. Tako omogoča vzpostavitev lokalnega omrežja na lokacijah, kjer ni prisotnega običajnega vira napajanja. Ćista energija, ki jo naprava pridobiva prek solarnega panela, poskrbi za njeno delovanje in prek PoE vhodov za napajanje priključenih naprav. Tako omogoča postavitev omrežja brez prostorskih omejitev in geografskih ovir, s čimer predstavlja idealno rešitev za postavitev omrežja v »sivih conah« in za vzpostavitve začasnih omrežij po nesrečah (disaster recovery).
Inovativni Solarni PoE sistem
 
Industrijska mrežna oprema PLANET:
PLANET upravljana industrijska stikala PLANET neupravljana industrijska stikala PLANET PoE industrijska stikala
PLANET industrijski Media Converterji PLANET industrijska WLAN oprema PLANET DIN-Rail napajalniki

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2024