Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Ruckus Wireless | Ruckus Smart Wireless Services - Cloud WiFi

Ruckus Wireless, vodilni globalni ponudnik WiFi infrastrukture, predstavlja kompleksen nabor novih WLAN storitev - Ruckus Smart Wireless Services (SWS), ki naslavlja rastoč globalni trend virtualizacije mrežnih okolij in selitve nadzora in upravljanja v oblak. Storitve so namenjene podjetjem, trgovinam, upraviteljem javnih prizorišč, ISPjem in ponudnikov upravljanega dostopa do javnega WiFi omrežja, ki lahko prek SWS vzpostavijo visoko zmogljiv WLAN dostop v oblaku. S tem jim je omogočena nadgradnja WiFi omrežja s številnimi naprednimi storitvami, s ćimer lahko svojim obiskovalcem, naroćnikom in kupcem omogočajo preprosto boljši WiFi za mobilni svet in si zagotovijo zanesljiv kanal za monetizacijo WiFi dostopa.

Ruckus Smart Wireless Services / Cloud WiFi

Ruckus SAMs Ruckus SPoT Ruckus Virtual SmartCell Gateway
Ruckus SAMs je oblačna storitev, ki izredno poenostavlja provisioning, upravljanje in monetizacijo dostopa do javnega WiFi omrežja. V kompleksni rešitvi združuje WLAN upravljanje, avtentifikacijski in podatkovni strežnik, captive portal, mehanizem za nadzor vsebin in sistem za dostavo oglasov, torej vse komponente, ki so potrebne za upravljanje brezžičnega WiFi omrežja.

več podatkov
Ruckus SPoT ali Smart Positioning Technology je oblačna WiFi lokacijska storitev (LBS), ki s pomočjo natančnega lociranja uporabnikov, daje upraviteljem WiFi omrežij možnost ciljane dostave naprednih storitev (naprimer oglasnih vsebin), neposredno na zaslone mobilnih klientov, vezano na njihovo lokacijo znotraj objektov in zmogljivo analitično orodje, ki omogoča optimizacijo poslovanja.

več podatkov
Ruckus vSCG je oblačni WLAN kontroler, namenjen delovanju v Network Functions Virtualization (NFV) okoljih. Operaterjem WiFi omrežij prinaša vse prednosti najzmogljivejšega strojnega WLAN kontrolerja na tržišču - Ruckus Wireless SCG-200, ki jih nadgradi z možnostjo dostave izredno zanesljive in razširljive oblačne WLAN storitve.

več podatkov

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2024