Vrhunsko Wi-Fi omrežje
za zahtevne uporabnike

RUCKUS Wi-Fi

Kupite, namestite in pozabite. Ruckus preprosto dela.

Ruckus

Vrhunski Wi-Fi signal

Vgrajene unikatne tehnologije prinašajo izjemno zmogljivost in domet Wi-Fi signala tudi v najbolj zahtevnih okoljih.

Top razmerje cena/kvaliteta

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu. Legendarna Ruckus kvaliteta s 50% manj dostopnih točk za pokritje željene površine.

Hitra namestitev omrežja

Namestitev Ruckus Unleashed WLAN omrežja je opravljena v vsega 5 minutah. Nastavimo le eno DT, ostale se nastavijo same.

Modelske izvedbe za vse potrebe

Na voljo je 12 modelov 802.11ac/ax notranjih, zunanjih (outdoor) in wallmount Wi-Fi dostopnih točk za vse tipe aplikacij.

Unikatne Ruckus
Wi-Fi tehnologije

Ruckus je vodilni inovator na trgu profesionalne Wi-Fi opreme. Napredne patentirane Wi-Fi tehnologije BeamFlex, PD-MRC polarizacija, ChannelFly in SmartMesh omogočajo postavitev zanesljivega in visoko zmogljivega brezžičnega WLAN omrežja z vsaj 50% manjšim številom potrebnih dostopnih točk za pokritje željene površine. Ruckus WI-Fi presega pričakovanja in zagotavlja vrhunske povezave tudi v najbolj zahtevnih okoljih ter vedno prinaša osupljivo uporabniško izkušnjo.

BeamFlex

Najzmogljivejša Wi-Fi antena

V vse Ruckus dostopne točke je vgrajena najzmogljivejša Wi-Fi antena na trgu BeamFlex. Zgrajena je iz več visoko zmogljivih usmerjenih antenskih elementov, ki bistveno ojačajo Wi-Fi signal in omogočijo, da se ta izogiba motnjam. Rezultat je zanesljiva dostava odličnega Wi-Fi signala do velikega števila klientov tudi v najzahtevnejših okoljskih pogojih. Preberi več

SmartCast

Napreden QoS za Wi-Fi

SmartCast je izjemno sofisticiran Wi-Fi QoS (Quality of Service) mehanizem. Razvit je bil z namenom zagotavljanja maksimalne zmogljivosti in zanesljivosti brezžičnih prenosov multimedijskih vsebin po Wi-Fi omrežju. V eni rešitvi združuje inovativno tehnologijo za upravljanje multicast prometa, inteligentni QoS mehanizem in zmožnost klasifikacije prometa glede na aplikacijo, ki ji je namenjen. Preberi več

SmartMesh

Posredovanje Wi-Fi signala

SmartMesh je napredna lastnost Ruckus dostopnih točk, ki omogoča posredovanje brezžičnega Wi-Fi signala med enotami. To pomeni, da ni potrebno do vseh lokacij namestitve pripeljati Ethernet ožičenja. Tako pridobimo veliko prilagodljivost, saj lahko Mesh DT postavimo kamorkoli, jih po potrebi preprosto prestavimo in dodamo nove enote. Preberi več

Preprosto boljši Wi-Fi

Ruckus Wi-Fi dostopne točke

Edinstvena Wi-Fi zmogljivost

Ruckus Wi-Fi dostopne točke so neverjetno robustne, izjemno zanesljive in zelo enostavne za upravljanje. Uporabnikom prinašajo neverjetno pokritost in zanesljivo delovanje tudi v najbolj zahtevnih okoljih. Vgrajena najboljša antenska tehnologija na tržišču BeamFlex prinaša izjemno stabilnost Wi-Fi signala tudi za najbolj zahtevne mobilne kliente. Velika prednost je možnost napajanja prek standardnega 802.11at PoE vhoda, podpora za segmentacijo WLAN omrežja, diskretna oblika in odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Na voljo je 12 modelov 802.11ac in ax notranjih, zunanjih (outdoor) in wallmount brezžičnih Wi-Fi dostopnih točk za vse tipe aplikacij. Preberi več

RUCKUS UNLEASHED

Ruckus Unleashed je inovativna brezplačna rešitev za vzpostavitev centralno upravljanega profesionalnega WLAN omrežja, ki za delovanje ne zahteva nakupa dragega in zapletenega kontrolerja. Vlogo kontrolerja prevzame ena od dostopnih točk, ki upravlja do 128 enot.
Unleashed je idealna izbira za podjetja, hotele, šole, skladišča, trgovine, lokale in ostala okolja z velikim številom Wi-Fi klientov, ki želite svojim zaposlenim, strankam in gostom ponuditi vrhunsko Wi-Fi uporabniško izkušnjo, a imate omejen proračun in IT osebje. Preberi več.

HOTELI
PODJETJA
Lokali
Trgovine
Wi-Fi testna vožnja

Popeljite Ruckus Wi-Fi dostopno točko na testno vožnjo v svojem lokalnem omrežju in se sami prepričajte o izjemni zmogljivosti brezžičnega signala, ki mu na trgu ni para!

Unleashed multisite Manager

Unleashed Multi-Site Manager omogoča da iz ene same točke celovito upravljamo in nadzorujemo vsa naša Ruckus Unleashed WLAN omrežja na različnih lokacijah.