Vrhunsko Wi-Fi omrežje
za poslovne uporabnike

RUCKUS UNLEASHED

Kupite, namestite in pozabite, Ruckus preprosto dela.

Vrhunski Wi-Fi SIGNAL

Legendarna Ruckus kvaliteta z izjemno zmogljivostjo in dometom ter neverjetno stabilnostjo Wi-Fi signala.

odlično razmerje cena/kvaliteta

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu. Do 50% manj potrebnih dostopnih točk (DT) za pokritje željene površine.

Hitra namestitev omrežja

Namestitev Wi-Fi omrežja je končana v vsega 5 minutah. Nastavimo le eno DT, ostale se nastavijo same.

preprosto upravljanje

Priročno centralno upravljanje do 10 ločenih brezžičnih WLAN omrežij prek aplikacije na telefonu in tablici.

RUCKUS UNLEASHED

Ruckus Unleashed je inovativna rešitev za vzpostavitev visoko zmogljivega profesionalnega brezžičnega Wi-Fi omrežja, ki za delovanje ne zahteva nakupa dragega in zapletenega kontrolerja. Unleashed je idealna izbira za podjetja, hotele, šole, skladišča, trgovine, lokale in ostala okolja z velikim številom Wi-Fi klientov, ki želite svojim zaposlenim, strankam in gostom ponuditi vrhunsko Wi-Fi uporabniško izkušnjo, a imate omejen proračun in IT osebje.

HOTELI
PODJETJA
Lokali
Trgovine
 • Postavite profesionalno WLAN omrežje z do 25 Wi-Fi dostopnimi točkami (DT) brez dragega in zapletenega centralnega kontrolerja.
 • Cenovno ugodna rešitev, saj ni stroškov za nakup licenc in podpore. V primeru dodatnih potreb je prehod v sistem s kontrolerjem zelo preprost.
 • Pametna redundanca zagotavlja nemoteno delovanje tudi v primeru izpada primarne DT.
 • Ponudite svojim zaposlenim in gostom hitro in zanesljivo Wi-Fi uporabniško izkušnjo.
 • Vgrajene napredne Wi-Fi tehnologije – BeamFlex+, PD-MRC in SmartMesh.
 • Iz dolgoletnih izkušenj lahko potrdimo, da z Ruckus Wireless opremo zaradi neprimerjivo boljše zmogljivosti, pokrijemo željeno površino z do pol manjšim številom enot kot pri konkurenčnih proizvajalcih.
 • Preprosto dodeljevanje pravic dostopa do Wi-Fi omrežja prek SMSa, emaila ali natisnjenega tokena.
 • Social Login – omogočite svojim gostom dostop prek njihovih Facebook, LinkedIn, Google+ računov in tako nadgradite svoje omrežje v zmogljivo marketinško orodje.
 • Brezplačen Wi-Fi Captive portal – preprosto in učinkovito povečajte prepoznavnost svoje blagovne znamke s prilagoditvijo vstopnega portala v WLAN omrežje.
Kako deluje sistem Ruckus Unleashed?
Ruckus Unleashed profesionalno WLAN omrežje vzpostavimo v treh preprostih korakih. V prvem v lokalno Ethernet omrežje priključimo vse Wi-Fi dostopne točke (DT), ki bi jih radi vključili v sistem. V drugem se z običajnim spletnim brskalnikom ali prek brezplačne mobilne aplikacije povežemo v novo Wi-Fi omrežje, ki ga je sistem generiral. V tretjem koraku nam čarovnik pomaga nastaviti prvo (master) DT, ki bo delovala kot kontroler. Sistem nato sam dodeli eni od ostalih DT vlogo redundančnega kontrolerja, ki to vlogo prevzame v primeru izpada osnovne kontrolne enote. Obe DT še naprej opravljata svojo osnovno nalogo povezovanja Wi-Fi klientov. Vse ostale DT v sistemu bodo prevzele vse nastavitve in se samodejno pridružile enovitemu WLAN omrežju. V Unleashed omrežje lahko dodamo do 25 visoko zmogljivih DT, vzporedno je v sistem lahko povezanih do 512 klientov.

Upravljanje Wi-Fi omrežja se izvaja znotraj spletnega uporabniškega vmesnika ali brezplačne mobilne aplikacije (iOS in Android). Omogočen nam je popoln vpogled v delovanje, centralizirano upravljanje vseh DT in generiranje poročil o stanju omrežja. V primeru težav in napak sistem samodejno pošlje alarm izbranim uporabnikom. Prek mobilne aplikacije lahko na daljavo posodobimo programsko opremo za vse DT naenkrat, testiramo hitrosti povezav in tudi odpravimo osnovne napake.

Vgrajene napredne
Wi-Fi tehnologije

Ruckus Wireless velja za vodilnega inovatorja na trgu profesionalne Wi-Fi opreme. Vgrajene napredne Wi-Fi tehnologije kot so BeamFlex, PD-MRC polarizacija, Wi-Fi Meshing, ChannelFly in SmartCast, omogočajo postavitev zanesljivega in visoko zmogljivega brezžičnega WLAN omrežja z bistveno manjšim številom potrebnih dostopnih točk za pokritje željene površine.

BeamFlex+ antena

V vse Ruckus Wi-Fi dostopne točke je vgrajena najzmogljivejša antena na trgu BeamFlex+. Zgrajena je iz več visoko zmogljivih usmerjenih antenskih elementov, ki bistveno ojačajo Wi-Fi signal in omogočijo da se ta izogiba motnjam. Rezultat je zanesljiva dostava odličnega Wi-Fi signala do velikega števila klientov tudi v najzahtevnejših okoljskih pogojih.

PD-MRC polarizacija

Za sodobna Wi-Fi omrežja predstavlja največji izziv veliko število mobilnih klientov – telefonov, tablic in čitalcev črtnih kod, ki zaradi načina uporabe neprestano spreminjajo položaj. V Ruckus DT je vgrajena prilagodljiva dvojna antenska polarizacija (polarization diversity – PD-MRC), ki tudi njim zagotavlja optimalno Wi-Fi uporabniško izkušnjo.

Smart Wi-Fi Meshing

Smart Wi-Fi Meshing je napredna lastnost Ruckus DT, ki omogoča posredovanje brezžičnega Wi-Fi signala med enotami. To pomeni, da ni potrebno do vseh DT pripeljati Ethernet ožičenja. Tako pridobimo veliko prilagodljivost, saj lahko Mesh DT postavimo kamorkoli, jih po potrebi preprosto prestavimo in dodamo nove enote.

Velika Wi-Fi zmogljivost

Vgrajena najboljša antenska tehnologija na tržišču BeamFlex+ prinaša izjemno zmogljivost in domet ter neverjetno stabilnost Wi-Fi signala tudi za najbolj zahtevne mobilne kliente. Rezultat tega so bistveno višje skupne prenosne hitrosti od primerljivih naprav, kar je še bolj očitno v okoljih z velikim številom Wi-Fi klientov. Visoka zmogljivost Ruckus DT se jasno kaže na testiranjih Wi-Fi opreme, recimo testu inštituta Divergent Dynamics.

Povprečne prenosne hitrosti
 • Ruckus Wireless / običajno število Wi-Fi klientov
 • Ostali proizvajalci / običajno število Wi-Fi klientov
 • Ruckus Wireless / veliko število Wi-Fi klientov
 • Ostali proizvajalci / veliko število Wi-Fi klientov

Ruckus Unleashed modelske izvedbe

V družini Ruckus Unleashed je na voljo ducat modelskih izvedb 802.11ac/ac wave2 brezžičnih Wi-Fi dostopnih točk za notranjo (indoor), zunanjo (outdoor) in vgradno (wallmount) namestitev. Vse DT za notranjo namestitev se lahko pohvalijo z doživljenjsko garancijo.

R320 Unleashed

802.11ac wave2 polarizirana brezžična Wi-Fi dostopna točka z vgrajeno 2×2:2 radijsko verigo

R500 Unleashed

802.11ac polarizirana brezžična Wi-Fi dostopna točka z vgrajeno 2×2:2 radijsko verigo

R600 Unleashed

802.11ac polarizirana brezžična Wi-Fi dostopna točka z vgrajeno 3×3:3 radijsko verigo

R510 Unleashed

802.11ac Wave2 polarizirana brezžična Wi-Fi dostopna točka z vgrajeno 2×2:2 radijsko verigo

R610 Unleashed

802.11ac Wave2 polarizirana brezžična Wi-Fi dostopna točka z vgrajeno 3×3:3 radijsko verigo

R710 Unleashed

802.11ac Wave2 polarizirana brezžična Wi-Fi dostopna točka z vgrajeno 4×4:4 radijsko verigo

R720 Unleashed

802.11ac Wave2 polarizirana brezžična MultiGiga Wi-Fi dostopna točka z vgrajeno 4×4:4 radijsko verigo

H510 Unleashed

802.11ac Wave2 polarizirano brezžično WiFi stikalo (4 x GigaLAN) z vgrajeno 2×2:2 radijsko verigo

H320 Unleashed

802.11ac Wave2 polarizirano brezžično WiFi stikalo (2 x LAN) z vgrajeno 2×2:2 radijsko verigo

T300 Unleashed

Zunanja (outdoor) 802.11ac polarizirana brezžična WiFi dostopna točka z vgrajeno 2×2:2 radijsko verigo

T610 Unleashed

Zunanja (outdoor) 802.11ac Wave2 polarizirana brezžična WiFi dostopna točka z vgrajeno 4×4:4 radijsko verigo

T710 Unleashed

Zunanja (outdoor) 802.11ac Wave2 polarizirana brezžična WiFi dostopna točka z vgrajeno 4×4:4 radijsko verigo

RUCKUS UNLEASHED

GIGA PROMO

Ruckus Unleashed GIGA promocija vam omogoča nakup do 25 kosov najboljših Wi-Fi dostopnih točk na trgu s kar 30% popustom! Izkoristite izjemno priložnost in postavite preprosto boljše brezžično Wi-Fi omrežje.

Popeljite Ruckus Unleashed Wi-Fi dostopno točko na testno vožnjo v svojem lokalnem omrežju in se sami prepričajte o izjemni zmogljivosti brezžičnega Wi-Fi signala, ki mu
na trgu ni para!
Unleashed Multi-Site Manager omogoča da iz ene same točke, kjerkoli na svetu pridobimo popoln pregled nad delovanjem, varno upravljanje in nadzor ter poglobljeno poročanje za vsa naša brezžična Wi-Fi omrežja.

Telos webinar

Ruckus Unleashed Live

Poglejte si Ruckus Unleashed Webinar, spletno video predstavitev v kateri smo v 20 minutah povzeli vse prednosti profi Wi-Fi sistema brez kontrolerja Ruckus Unleashed.

+386 05 907 8510