Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Ruckus Wireless | MediaFlex paket - popoln prenos IPTV signala po brezžičnem WiFi omrežju

Ruckus Wireless MediaFlex Paket - vse kar potrebujete za popoln brezžični prenos IPTV signala

Vsi poznamo probleme, ki jih prinaša distribucija multimedijskih vsebin po objektu. Modem za dostop na širokopasovno internetno omrežje, ki ga namesti izbrani operater, se običajno nahaja v drugem delu objekta kot Set-Top-Box in televizija, namenjena sprejemu signala internetne televizije (IPTV). To ima za posledico zapleteno in zoprno polaganje podatkovnega ožičenja, ki popolnoma skazi izgled doma. Rešitev zagate je v distribuciji multimedijskega signala po brezžičnem Wi-Fi omrežju. Tak prenos je pri običajnih brezžičnih napravah nemogoč, saj prihaja do prevelikega nihanja v kvaliteti prenosov in nezadostne pokritosti. Tu nastopijo brezžični vmesniki ameriškega podjetja Ruckus Wireless, edine naprave svoje vrste, ki zagotavljajo zanesljivo distribucijo multimedijskih vsebin po standardnem 802.11 brezžičnem omrežju. Paket MediaFlex sestavljata napredna brezžična dostopna točka MediaFlex 2825 in brezžični adapter MediaFlex 2111. Sistemi Ruckus zagotavljajo vzporedno prenašanje vsaj treh IPTV strujev na površini 230²m, ter obenem tudi zanesljiv prenos glasu in podatkov. Velika prednost Ruckusov je tudi izredno preprosta samo-namestitev, brez potrebe po priključitvi na osebni računalnik. Dostopna točka in adapter preprosto preklopimo na modem in Set-Top-Box in že lahko uživamo v popolni sliki na televiziji.

EOL obvestilo: Ruckus je prenehal s proizvodnjo celotne serije MediaFlex, tako da ta na žalost ni več na voljo.

Pošlji mail za nakup
 

Prikaz delovanja

Brezžično multimedijsko omreženje hiše s pomočjo Ruckus Wireless MediaFlex vmesnikov.

V zgornji sliki vidimo stanovanjski objekt s površino 230² metrov. Brezžična dostopna točka MediaFlex 2811 je povezana na splet preko široko-pasovnega modema. Usmerjevalnik omogoča brezžično distribucijo IPTV signala po celotnem objektu. Signal sprejemata dva brezžična adapterja MediaFlex 2111, povezana na Set-Top-Boxa. Tako je omogočeno sprejemanje vrhunske kvalitete sllike obeh televizorjih. Vzporedno z prenosom IPTV prometa poteka brezžični podatkovni promet do notesnika.vanjem brezžičnega omrežja in delovanjem aplikacij, vključno z troughputom in in error rati.

 

Ruckus Wireless ZoneFlex - profesionalna brezžična WiFi omrežja

Ruckus Wireless ZoneFlex

Iščete opremo za vzpostavitev profesionalnega brezžičnega WLAN omrežja v okoljih z velikim številom WiFi klientov?. Oprema Ruckus Wireless ZoneFlex predstavlja idealno izbiro za postavitev izredno visoko zmogljivih brezžičnih WiFi omrežij v okoljih z velikim številom WiFi klientov (notesniki, pametni telefoni, tablice...) - v podjetjih, hotelih, šolah, ustanovah, skladiščih in proizvodnih halah, ter na različnih zunanjih površinah. Z neverjetno zmogljivosto, ki jo prinašajo vgrajene patentirane antene, potrebujemo za pokritje željene površine, v primerjavi s konkurenčnimi produkti, kar pol manj Ruckus dostopnih točk. Kliknite za več podatkov

 

Naprave Ruckus Wireless MediaFlex:

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2024