WI-FI TESTNA VOŽNJA

Potestirajte Ruckus Unleashed Wi-Fi
dostopno točko v svojem lokalnem omrežju

UNLEASHED WI-FI
TESTNA VOŽNJA

Iz dolgoletnih izkušenj lahko zatrdimo, da z Ruckus Wireless opremo zaradi bistveno boljše zmogljivosti, pokrijemo željeno površino z do 50% manjšim številom Wi-Fi dostopnih točk kot pri konkurenčnih proizvajalcih. Kvalitetno brezžično WLAN omrežja zato postavimo z bistveno nižjimi stroški, saj poleg manjšega števila DT potrebujemo tudi manj ožičenja, mrežnih stikal in ostale opreme. Na dolgi rok pridobimo tudi precejšnje prihranke pri stroških napajanja.

Se želite tudi sami prepričati ali te trditve držijo? Bi radi primerjali kvaliteto Ruckus Wi-Fi signala z vašim obstoječim omrežjem, ki vam povzroča težave? Ali morda primerjali Ruckus z ostalimi proizvajalci? Predstavljamo #TestRideUnleashed – Wi-Fi testno vožnjo, v kateri lahko brez obveznosti tudi sami potestirate Ruckus Unleashed opremo. Popeljite Ruckus Unleashed Wi-Fi dostopno točko na testno vožnjo v svojem lokalnem omrežju in se sami prepričajte o izjemni zmogljivosti brezžičnega Wi-Fi signala, ki mu na trgu ni para!

Ruckus Unleashed Wi-Fi DosTopnI točkI v testni vožnji

Prijava na Wi-Fi Testno vožnjo

Ruckus Unleashed Wi-Fi testna vožnja je namenjena podjetjem.

RUCKUS UNLEASHED

GIGA PROMO

Ruckus Unleashed GIGA promocija vam omogoča nakup do 25 kosov najboljših Wi-Fi dostopnih točk na trgu s kar 30% popustom! Izkoristite izjemno priložnost in postavite preprosto boljše brezžično Wi-Fi omrežje.

+386 (01) 600 45 00