Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Ruckus Wireless  - Preprosto boljši WiFi | ZoneFlex brezžične WiFi dostopne točke za notranjo in zunanjo postavitev

Ruckus Wireless velja za največjega inovatorja na trgu profesionalne WiFi opreme in dokaz za to so številni podeljeni patenti. Ruckus je eden redkih proizvajalcev WiFi opreme, ki ne le vgrajuje generične WiFi module, ampak se neprestano trudi iz RF spektra iztisniti čim več in tako ponuditi uporabnikom preprosto boljšo WiFi rešitev. Da bi resnično izboljšali WiFi zmogljivost je nujno potrebno optimatizirati oddajanje in sprejemanje WiFi signala. Čim več signala bo dostavljeno klentom, hitreje bodo ti lahko sprejemali in oddajali informacije. Robustna WiFi zmogljivost je zagotovilo, da se bodo vsi klienti vedno lahko povezali na zmogljivo WiFi omrežje in na njem tudi ostali povezani. Vgrajene napredne WiFi tehnologije kot so BeamFlex, ChannelFly in SmartCast, prinašajo zanesljive in visoko zmogljive brezžične WiFi povezave z bistveno manjšim številom potrebnih dostopnih točk za pokritje željene površine in omogočajo vzpostavitev WiFi omrežja brez potrebe po prisotnosti Ethernet ožičenja na lokacijah postavitve vseh DT. Obenem je v Ruckusovo opremo vgrajenih kopica rešitev za provisioning klientov, ki so nezahtevna za implementacijo in upravljanje s strani IT osebja in obenem preprosta za uporabo z vidika uporabnikov.

Patentirane pametne WiFi tehnologije Ruckus Wireless:

BeamFlex SmartCast SmartMesh
     
ChannelFly 802.11n BYOD - Bring Your Own Device
     
ZoneConnect DynamicPSK SmartSec
     

Primeri dobrih praks

Primeri dobre prakse - nasičena WiFi okolja Primeri dobre prakse WiFi dostop za goste  
 

Ostale vgrajene tehnologije za optimizacijo WiFi prometa

  • Airtime Fairness tehnologija prinaša učinkovitejšo izrabo radijskega spektra, kar ima za posledico večjo zmogljivost omrežja v okoljih z velikim številom raznolikih klientov.
  • Band Steering - usmerjanje DualBand klientov na manj nasičen 5 Ghz frekvenčni pas prinaša učinkovitejše delovanje omrežja za vse kliente.

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2023