Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Telos.Rešitve | Celovite rešitve za male in velike uporabnike

Razvili smo širok nabor profesionalnih komunikacijskih rešitev za različna okolja, uporabnike in omrežja. Centralno mesto pripada rešitvam s področja IoT, WiFi, M2M povezav. Naše rešitve se lahko popolnoma prilagodijo potrebam posameznega naročnika in vključujejo vso potrebno opremo, namestitev, šolanje uporabnikov in vzdrževanje.

 

LoRa IoT Sedaj! Pridružite s erevoluciji ki spreminja svet Vrsto let so pravi razmah IoT sistemov ovirale tehnične omejitve obstoječih brezžičnih omrežij – velika potrošnja energije, prekratki dometi, neenotni standardi in predvsem previsoki stroški. Pravi odgovor na vse te dileme prinaša IoT tehnologija LoRa. LoRa je odprt nelicenčni brezžični IoT komunikacijski standard, namensko razvit za vzpostavitev zmogljivih in učinkovitih javnih in zasebnih LPWAN IoT omrežij znotraj in zunaj prostorov.

obiščite mikro spletno stran

 

 

Telos.Rešitve - Poslovna brezžična WiFi omrežja S pravo poplavo pametnih telefonov in tablic so brezžična WiFi omrežja za večino uporabnikov postala primaren način dostopa do spleta. Obenem postaja WiFi nova nosilna infrastruktura za najširši nabor aplikacij. V podjetju Telos d.o.o. imamo dolgoletne izkušnje s postavitvami profesionalnih WiFi omrežij in verjetno največjo regionalno bazo nameščenih profesionalnih WiFi sistemov.

več podatkov

 

Telos.Rešitve - Zmogljivo hotelsko WiFi omrežje - storitev, ki privablja sodobne goste

Visoko zmogljivo brezžično WiFi omrežje je za sodobne hotelske goste najpomembnejša storitev. Ruckus WiFi je zaradi svoje neverjetne industrijske zmogljivosti in zanesljivosti postal zlati standard v hospitality okoljih. O tem pričajo številne uspešne implementacije v največjih globalnih hotelskih verigah in naše namestitve v prek 40 regionalnih hotelih.

več podatkov

 

Telos.Rešitve - Mobilno povezovanje naprav M2M S pomočjo izvedenih terenskih meritev WLAN omrežja, je mogoče postaviti visoko zmogljivo in zanesljivo profesionalno brezžično WiFi omrežje z vsaj 30% manjšim številom dostopnih toćk. Prihranek za investitorja je tako s pomočjo izvedenih terenskih meritev izredno velik,

več podatkov

 

Telos.Rešitve - Mobilno povezovanje naprav M2M V prihodnjih letih je predvidena enormna rast števila naprav, povezanih prek mobilnega omrežja. V podjetju Telos d.o.o., smo vodilni regionalni ponudnik in pionir rešitev za napredno mobilno povezovanje naprav (M2M). V sodelovanju z našimi principali, vam lahko ponudimo mobilne M2M rešitve, ki so popolnoma prilagojene vašim zahtevam.

več podatkov

 

Telos.Rešitve - IP telefonija za poslovna okolja Z vpeljavo mobilnosti v logistične procese, podjetja pridobijo izredno fleksibilnost v delovanju in napreden vpogled v logistične procese. Z njo ni več potrebe po zamudnem papirnatem poslovanju, saj se vse zadane naloge izvajajo v realnem času, neposredno prek mobilnih ročnih terminalov. Mobilnost dramatično poveča produktivnost ter izboljša izrabo resursov in inventarja.

več podatkov

 

Telos.Rešitve - Nadzor strojev v proizvodnji Implementacija rešitve Nadzora strojev v proizvodnji zagotovlja povečanje učinkovitost strojev, zmanjšanje proizvodnih in vzdrževalnih stroškov ter lažje načrtovanje kapacitet.

več podatkov

 

Telos.Rešitve - Optimizacija proizvodnih procesov Rešitev Optimatizacije proizvodnih procesov omogoča s pravočasno oskrbo delovnih mest s sestavnimi deli in učinkovito podporo vitki proizvodnji.

več podatkov
 
Oglejte študije primerov Poglejte si študije primerov implementacije naših rešitev v različnih okoljih.

več podatkov

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2023