Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Novice | Kaj je novega v Telos d.o.o.
Oktober 2020
Netatmo Netatmo video domofon - poglejte kdo je pred vrati in mu odgovorite

Netatmo video domofon - poglejte kdo je pred vrati in mu odgovorite

Kdo je pred vhodnimi vrati? S pomočjo Netatmo pametnega video domofona lahko na svojem telefonu v vsakem trenutku preverite kdo je pozvonil in se z njim v živo pogovorite. Na domačem kavču ali na drugem koncu sveta, z Netatmo video domofonom lahko vedno pozdravite goste, daste navodila dostavljavcu in odženete vlomilce. Preberi več

Glavne prednosti video domofona Netatmo

 • Vedno in od kjerkoli lahko na telefonu preverite kdo je pred vrati in se z njim v živo pogovorite
 • Namenska aplikacija v kateri spremljamo živo sliko iz lokacije in v časovnici opazujemo pretekle dogodke
 • Samodejno prepoznavanje oseb in alarmne cone za bolj relevantna opozorila
 • Vgrajena zmogljiva 1080p Full HD kamera podpira HDR in omogoča nočno snemanje
 • Preprosta namestitev z uporabo obstoječega ožičenja (8-24V in 230V)
 • Brezplačna hramba posnetkov, brez mesečne naročnine in zasebnost posnetkov
 • Možnost zunanje namestitve in detekcija poskusa uničenja
 
Netatmo video domofon - poglejte kdo je pred vrati in mu odgovorite
 
Oktober 2020
Telos IoT novice Telos Zaposlitev - Razvijalec IoT rešitev

Telos d.o.o., uspešno in hitro rastoče podjetje v IoT panogi, išče pomoč pri razvoju IoT rešitev. Vaše delo bo obsegalo:

 • razvoj novih IoT rešitev iz področja LPWAN tehnologij (LoRaWAN, NB-IoT,…)
 • sodelovanje in vodenje programerske skupine pri razvoju IoT aplikacije
 • komunikacija s proizvajalci različnih IoT naprav (končne naprave, GW,…)
 • priprava novih tehničnih IoT rešitev
 • posvetovanja s proizvajalci opreme in aplikacij za prilagajanje optimalnih rešitev IoT za stranke
 • sodelovanje in usklajevanje s sistemskim in omrežnim oddelkom pri razvoju in postavitvah sistemov interneta stvari raziskovanje in učenje novih IoT rešitev in tehnologij

Preberi več!

September 2020
Dragino

Draytek Vigor serija 3910 - visoko zmogljiv 10Gb multi WAN VPN usmerjevalnik

Dragino je vodilni kitajski proizvajalec senzorjev in adapterjev za vzpostavitev rešitev na področju interneta stvari. Poleg odličnega razmerja med ceno in kvaliteto, Dragino naprave odlikuje velika zanesljivost, zmogljivost in prilagodljivost. Nudijo širok nabor razpoložljivih vhodov ter preprosto prilagoditev potrebam posamezne aplikacije. Na voljo so senzorji in adapterji za povezavo na LoRaWAN in NB-IoT omrežja.

Preberi več

Dragino - cenovno ugodni IoT senzorji

Avgust 2020
DaTa

DaTa Brax 228 - cenovno ugoden 4G/LTE usmerjevalnik

DaTa BRAX FA228 je 4G/LTE mobilni usmerjevalnik, ki za izredno ugodno ceno 99€ ponuja zelo veliko. Uporabljamo ga za vzpostavitev zanesljive spletne povezave za celotno lokalno omrežje doma ali v podjetju prek ene same mobilne naročnine. V ohišje preprosto vstavimo SIM kartico in naprava se prek vgrajenega 4G/LTE modema v trenutku poveže v LTE mobilno omrežje. Podprte so mobilne prenosne hitrosti do 150 Mb/s. BRAX FA228 ima vgrajeno zmogljivo WiFi dostopno točko 802.11ac za vzpostavitev brezžičnega Wi-Fi omrežja, na katerega se povezujejo pametni telefoni, tablice in notesniki.

Preberi več

DaTa Brax 228 - cenovno ugoden 4G/LTE usmerjevalnik

Julij 2020
Telos IoT novice IoT rešitve za merjenje temperature

IoT rešitve za merjenje temperature

Želite v vsakem trenutku dneva na svojem telefonu ali računalniku preveriti temperaturo v notranjih in zunanjih prostorih, hladilnikih, cisternah ali na tekočem traku? S pomočjo LoRaWAN IoT tehnologije lahko hitro in preprosto vzpostavimo pameten sistem avtomatiziranega brezžičnega merjenja temperature. S tem dobimo orodje, ki prinaša občutne prihranke pri stroških ogrevanja in hlajenja, zagotavlja integriteto izdelkov in materialov ter poskrbi za dobro počutje uporabnikov prostorov. Vzpostavitev rešitve je zelo preprosta in stroškovno učinkovita.

Preberi več!

IoT rešitve za merjenje temperature

   
Junij 2020
Netatmo Netatmo zunanja varnostna kamera z vgrajeno sireno

Netatmo zunanja varnostna kamera z vgrajeno sireno

Netatmo zunanja varnostna kamera neprestano analizira dogajanje v okolici našega objekta in v živo prepoznava osebe, vozila in živali. Nova modelska izvedba ima vgrajeno glasno 105 dB sireno, ki jo sprožimo neposredno iz aplikacije ter tako odženemo vlomilce in opozorimo sosede. Vgrajen reflektor nam ponoči olajša dostop do vhoda in obenem odganja nezaželene goste. Kamera preprosto nadomesti obstoječo zunanjo luč in se poveže na splet prek domačega Wi-Fi omrežja. V vsakem trenutku lahko od kjerkoli v brezplačni mobilni in spletni aplikaciji preverime živo sliko, v časovnici pogledamo pretekle dogodke, shranimo posnetke, prižgemo vgrajen reflektor in sprožimo sireno. Kamera je odličen pripomoček za pametno varovanje doma, vikenda ali pisarne. Nova kamera bo naprodaj od 09.06 dalje, prednaročila že sprejemamo.

Preberi več

 
Maj 2020
Telos IoT novice The Things konferenca, Amsterdam 2020

The Things konferenca, Amsterdam 2020

Tudi letos smo se udeležili The Things conference v Amsterdamu, največjega globalnega LoRaWAN dogodka in bili ponovno navdušeni. Lokacija TTN konference je bila enaka kot lansko leto, prostorno razstavišče na obrobju centra mesta. Opazna je bila občutno boljša organizacija, vse je teklo kot namazano. Konferenca se je začela s spektakularnim prihodom Johanna in Wienkea na oder. Predstavila sta novosti na platformi The Things Network. Sledile so številne prezentacije na glavnem odru ter v sosednji manjši dvorani.  Naš principal, ameriško podjetje Multitech je na konferenci kot prvi na svetu predstavil LoRa bazno postajo, ki deluje na 2.4GHz tehnologiji. Preberi več!

   
Telos IoT novice Novi poslovni prostori podjetja Telos

Novi poslovni prostori podjetja Telos d.o.o.

Po dolgih letih smo se preselili v nove sodobne poslovne prostore, ki se nahajajo v Tehnološkem parku Kranj. Oglejte si fotogalerijo nove pisarne. V njej smo postavili tudi TelosLab kotiček, kjer predstavljamo najbolj zanimive rešitve in produkte iz našega programa. Razstavljeni so najrazličnejši LoRaWAN senzorji, adapterji in moduli, 4G LTE ter NB-IoT modemi in routerji, najnovejša generacija Wi-Fi dostopnih točk in naprave za pameten dom. Oglasite se na kavi in z veseljem vam bomo v živo demonstrirali delovanje. Preberi več!

 
Telos IoT novice LoRa IoT rešitve za Industrijo 4.0

Sponzorstvo ekipe SmartBots na tekmovanju FLL

V Kranju se že drugo leto zapored izvaja šola robotike 5MART Kranj. V njej otroci sestavljajo različne robote, ter jim s svojim vnosom vdahnejo življenje. Tako ustvarjajo avtonomne robote, ki lahko hodijo, govorijo, mislijo in delajo vse kar si zamisli otroška domišljija. V letošnjem letu so sestavili ekipo SmartBots in se prijavili na First Lego League. FLL je tekmovanje iz robotike, ki mlade popelje v svet znanosti in tehnologije. Pri tem smo jim kot sponzorji pomagali v podjetju Telos. Preberi več!

 
Marec 2020
Na Draytek predstavitveno stran

Draytek Vigor serija 3910 - visoko zmogljiv 10Gb multi WAN VPN usmerjevalnik

Draytek je lansiral nov visoko zmogljiv 10Gb multi WAN VPN usmerjevalnik Vigor 3910. Profesionalni usmerjevalnik je namenjen uporabi v večjih podjetij in organizacij z velikim številom poslovnih enot in do 600 vzporednih uporabnikov. Za vrhunsko zmogljivost poskrbi vgrajen 4 jedrni procesor, ki podpira hitrosti NATa do 9 Gb/s!

Vigor 3910 ima vgrajenih kar 12 komunikacijskih vhodov. 6 vhodov je namenskih WAN – 1 x 10G in 1 x 2,5G optični SFP ter 4 x Giga WAN. Ostalih 6 Giga vhodov po potrebi nastavimo kot WAN ali LAN. Podprtih je do 500 hkratnih IPSec VPN in 200 SSL VPN tunelov.

Vigor 3910 združuje veliko zmogljivost, zanesljivost in prilagodljivost z enostavno uporabo in res širokim naborom naprednih funkcij. Zasnovan je za naslavljanje potreb po vse večji pasovni širini, s katerimi se podjetja soočajo zaradi izjemnega porasta obsega oblačnih storitev.

Preberi več

Draytek Vigor serija 3910 - visoko zmogljiv 10Gb multi WAN VPN usmerjevalnik

Glavne lastnosti Vigor 3910
 • Vgrajen štiri jedrni procesor za več kot 9 Gb/s NAT prepustnosti
 • 12 vgrajenih giga komunikacijskih vhodov - 6 x WAN in 6 x LAN
 • Izjemno visoko zmogljiv VPN koncentrator
 • Podpora za vzpostavitev 500 hkratnih IPSec VPN in 200 SSL VPN povezav
 • Do 8 povezav WAN z Load Balancing funkcionalnostjo
 • Možnost vzpostavitve 50 popolnoma nastavljivih VLAN podomrežij
 • Preberi več

Visoko zmogljiv VPN koncetrator - 500 VPN in 200 SSL VPN tunelov

VPN tuneli za varno povezovanje med lokacijami

Vzpostavitev varnih, zanesljivih in visoko zmogljivih komunikacijskih tokov med enotami podjetja prek šifriranih VPN tunelov navideznega zasebnega omrežja nikoli ni bilo tako preprosto. Kompleksna VPN funkcionalnost usmerjevalnika Vigorja 3910 omogoča izredno varen oddaljeni dostop in povezavo med omrežji za vse enote podjetja, zaposlene, partnerje, stranke in podnajemnike. Implementiranih je 500 IPSec VPN in 200 SSL VPN tunelov. Dodatno so omogočene napredne VPN funkcionalnosti VPN backup, VPN High Availability in VPN trunking. Preberi več

 
Na Draytek predstavitveno stran

Draytek Vigor serija 3910 - visoko zmogljiv 10Gb multi WAN VPN usmerjevalnik

Vigor 2915 so zmogljivi gigabitni usmerjevalniki namenjene uporabi v manjših poslovnih okoljih. Z dvema Giga WAN in štirimi Giga LAN vhodi so idealna izbira za tekoče in zanesljivo delovanje lokalnega omrežja z 30 uporabniki. Za varne povezave med lokacijami poskrbi 16 IPSec VPN in 8 SSL VPN tunelov.

Modelska izvedna 2915ac ima vgrajeno 802.11ac brezžično WiFi dostopno točko, prek katere vzpostavimo lokalno brezžično Wi-Fi omrežje. Upravljanje usmerjevalnika poteka v preglednem grafičnem vmesniku (GUI), ki prinaša številne napredne možnosti nastavitev. Preberi več

Draytek Vigor serija 2915

Kaj je Wi-Fi WAN dostop?

Napredna funkcija brezžičnih Wi-Fi usmerjevalnikov Vigor 2915 in Vigor 2926 je možnost vzpostavitve WAN povezave do spleta prek Wi-Fi omrežja. Uporabimo lahko signal iz javnega WLAN omrežja, sosednje dostopne točke ali mobilnega Hot Spota. A najbolj zanimiva je možnost deljenja 4G LTE mobilne povezave iz pametnega telefona. Pri tem načinu usmerjevalnik Vigor pridobiva Wi-Fi signal iz telefona, ki je na splet povezan prek mobilne povezave in deluje v HopSpot načinu. To prinaša idealno rešitev za zelo hitro vzpostavitev začasne povezave na internet ob izpadih žičnega dostopa. In to za celotno lokalno omrežje. Preberi več

 
Na Draytek predstavitveno stran

Draytek VigorAP802 - 802.11ac WallPlug dostopna točka

VigorAP 802 je izjemno kompaktna in prilagodljiva 802.11ac Dual Band Wi-Fi dostopna točka / Wi-Fi repeater. Zasnovana je za razširitev pokritja brezžičnega Wi-Fi signala tudi v najbolj skrite kotičke doma ali pisarne. Uporaba ne bi mogla biti bolj preprosta. Vigor AP802 preprosto vključimo v standardno 220V električno vtičnico in omrežje je vzpostavljeno. Preberi več

 
Februar 2020
Telos IoT novice LoRa IoT rešitve za Industrijo 4.0

LoRa IoT rešitve za Industrijo 4.0

Industrijska panoga se nahaja pred novim generacijskim preskokom, industrijo 4.0. Predpogoj za vstop v obdobje četrte industrijske revolucije je prisotnost namenskega IoT omrežja. V pametni tovarni prek njega poteka samodejna komunikacija med nameščenimi stroji, senzorji in napravami. Z uvedbo naprednih IoT procesov pridobimo občutno izboljšano raven produktivnost in kakovosti, daljšo življenjsko dobo strojev, nižje stroške, večjo varnost zaposlenih ter možnost uvajanja novih perspektivnih produktov in storitev.

LoRa IoT omrežje v pametni tovarni

Idealna izbira za takojšnjo vzpostavitev lastnega brezžičnega IoT omrežje je LPWAN tehnologija LoRaWAN. Poleg brezplačne uporabe so glavne prednosti LoRaWAN omrežja izjemen domet, zelo nizka potrošnja energije, popolna varnost, velika mrežna zmogljivost in odpornost na motnje. Vzpostavitev LoRa IoT omrežja je izjemno preprosta in stroškovno učinkovitaPreberi več!.

LoRa IoT omrežje v pametni tovarni

 
2020 leto pravih rešitev
Telos IoT novice 2020 leto pravih rešitev
 
December 2019
Cambium Networks Visoko zmogljiva mrežna oprema Cambium Networks

Novitete Cambium Networks

Predstavljamo vam novitete podjetja Cambium Networks, ki prinašajo zanesljive in zmogljive profesionalne brezžične Wi-Fi rešitve po dostopnih cenah. Na voljo so trije novi modeli cnPilot Wi-Fi 802.11ac wave2 dostopnih točk. Visoko zmogljiv cnPilot e510 in cenovno ugoden cnPilot e505 sta namenjena zunanji (oudoor) namestitvi. cnPilot e425H je Wi-Fi stikalo, ki ga uporabimo za žično in brezžično omreženje posamezne sobe. Novost v programu je še cnMaestro c4000, strojni WLAN kontroler.

   
Cambium Networks Cambium prevzel podjetje Xirrus Wireless

Cambium prevzel podjetje Xirrus Wireless

Pred kratkim je podjetje Cambium Networks prevzelo podjetje Xirrus Wireless. Izjemno visoko zmogljive profesionalne Wi-Fi dostopne točke Xirrus, ki veljajo za najboljše na trgu, so sedaj na voljo kot del celovite Cambium rešitve pod imenom Cambium Xirrus. Cambium je tako postal zelo zanimiv tudi za najbolj zahtevne poslovne uporabnike in okolja z izjemno gostoto brezžičnih klientov - velike konferenčne dvorane, stadioni, trgovski centri. Preberi več.

 
Cambium Networks Cambium je optimalna izbira za postavitev WiFi4EU omrežja

Cambium je optimalna izbira za postavitev WiFi4EU omrežja

Cambium Networks prinaša optimalno rešitev za postavitev WiFi4EU omrežja. Za to poskrbijo visoko zmogljive Wi-Fi dostopne točke za notranjo in zunanjo namestitev, napredna mrežna stikala in brezplačen kontroler z vgrajenim vstopnim portalom. Oprema se lahko pohvali z odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto. Za področje Slovenije je EU do sedaj podelila 155 kuponov in nekaj od njih je že bilo porabljenih za opremo Cambium. Preberi več.

 
November 2019
Telos IoT novice NB-IoT omrežje je tu! Nov pospešek za internet stvari

NB-IoT omrežje je tu! Nov pospešek za internet stvari

Po letih napovedi in pričakovanj, so pred kratkih trije slovenski telekomunikacijski operaterji oznanili veselo novico. NB-IoT omrežje je končno na voljo na celotnem področju Slovenije! NB-IoT ali Narrow Band Internet of Things je licenčno LPWAN (Low Powered Wide Area) omrežje, ki deluje na obstoječi mobilni LTE infrastrukturi. Namenjeno je povezovanju velikega števila naprav in senzorjev v rešitvah interneta stvari. Primeri teh so: pametno mesto, pametno parkiranje, pametno pobiranje smeti, pametna razsvetljava, spremljanje onesnaženosti zraka, upravljanje infrastrukture, oddaljeno odčitavanje števcev (plin, voda, elektrika) in številna druga. Preberi več!

NB-IoT omrežje je tu! Nov pospešek za internet stvari

 
Oktober 2019
Netatmo Netatmo pametna Sirena

Netatmo pametna Sirena

Pametna sirena prinaša v naše domove dodaten nivo varnosti. Deluje v povezavi s pametno notranjo kamero, ki neprestano spremlja kdo je prisoten v prostoru. Ko opazi nepoznan obraz, povezana sirena sproži glasen 110dB alarm in tako prežene vlomilce. V primeru vloma, sistem takoj pošlje tudi obvestilo z video posnetkom dogodka v aplikacijo na vašem telefonu. Z naprednim prepoznavanjem obrazov, se alarm sproži le ko je v prostoru prisotna neznana oseba. To pomeni da ne prihaja do lažnih alarmov, ki bi jih povzročili družinski člani ali domače živali.

Preberi več

 
Netatmo Netatmo pametni senzorji za vrata in okna

Netatmo varnostni senzorji

Netatmo pametni senzorji za vrata in okna so pravi mali varnostniki doma. S sporočilom na telefon nas opozorijo na vlom, še preden do njega pride. Senzorje preprosto namestimo na vsa željena vrata in okna in s pomočjo zaznavanja tresljajev bodo neprestano spremljali, ali poskuša nekdo na silo vstopiti v naše prostore. Senzorji tudi prepoznajo odprta vrata in okna in nas o tem obvestijo s sporočilom na brezplačno aplikacijo.

Preberi več

 
September 2019
Telos IoT novice Sensoneo pametno IoT ravnanje z odpadki

Sensoneo pametno IoT ravnanje z odpadki

Sensoneo je inovativno Slovaško podjetje, ki na novo definira način ravnanja z odpadki. Napredna rešitev združuje pametne ultra zvočne IoT senzorje, ki v realnem času spremljajo količine vseh vrst odpadkov z zmogljivo programsko opremo za obdelavo pridobljenih podatkov. Pametna mesta, podjetja in organizacije s Sensoneom pridobijo napredno analitično orodje, ki pripomore k optimizaciji poti, obremenitvi vozil in pogostosti pobiranja smeti.
Preverjena rešitev podjetja Sensoneo znižuje stroške zbiranja odpadkov za vsaj 30% in obenem za do 60% zmanjša emisije ogljika v mestih.

Preberi več

   
Avgust 2019
Telos IoT novice Nov logo in celostna grafična podoba (CGP) podjetja Telos d.o.o.

Nov logo in celostna grafična podoba (CGP) podjetja Telos d.o.o.

Po dolgih letih smo osvežili in pomladili našo celostno grafično podobo. Nov logotip je zazrt v prihodnost, nove čase in nove tehnologije. Slogan Prave rešitve je izbran, ker je naš cilj vedno poiskati prave rešitve za naše kupce in partnerje.

preberi več.

Nov logo in celostna grafična podoba (CGP) podjetja Telos d.o.o.

 
Julij 2019
Telos IoT novice Digi AnywhereUSB Plus - USB povezovanje brez omejitev

Digi AnywhereUSB Plus - USB povezovanje brez omejitev

Družina Digi AnywhereUSB Plus je nova generacija mrežnih USB Hubov, dolgoletne prodajne uspešnice podjetja Digi. Nova generacija ima vgrajene zmogljivejše strojne komponente, Gigabitne mrežne vhode, optične SFP module in nudi podporo za standard USB 3.1. Mrežni USB hubi nam omogočajo neposredno priključitev in uporabo vseh perifernih USB naprav kjerkoli v omrežju, brez uporabe lokalnega gostitelja – računalnika. Izničijo tudi omejitev 5m maksimale dolžine USB kabla. Naprave z USB vhodom - digitalni certifikatni in licenčni ključi, čitalci črtnih kod in prstnih odtisov, POS terminali in številne druge, so lahko nameščeni kjerkoli v omrežju. Delujejo popolnoma identično kot če bi bile lokalno priključene na gostitelja. Rešitev deluje odlično tako na fizično prisotnih strežnikih, kot v virtualnih okoljih (denimo VMware). Vse modelske izvedbe Digi Anywhere Plus podpirajo Multi-Host dostop, kar pomeni, da se na priključeno USB napravo lahko poveže več uporabnikov hkrati. Preberi več

Digi AnywhereUSB Plus - prikaz delovanja

Digi AnywhereUSB Plus - modelske izvedbe

Digi AnywhereUSB Plus - prikaz delovanja

 
Junij 2019
Telos IoT novice Načrtovanje LoRaWAN IoT omrežja

Načrtovanje LoRaWAN IoT omrežja

Radijsko načrtovanje LoRaWAN omrežja je proces izbire najboljših lokacij za postavitev LoRa baznih postaj in LoRa nodov – senzorji, adapterji, naprave. S pomočjo meritev določimo optimalne nastavitve parametrov delovanja vseh komponent brezžičnega komunikacijskega sistema. Cilj izvajanja meritev je zagotavljanje zadostne pokritosti in zmogljivosti za kvalitetno izvajanje željenih IoT komunikacijskih storitev.

Preberi več

 
Maj 2019
Na Draytek predstavitveno stran

Draytek Vigor serija 2133 - zmogljivi VPN usmerjevalniki za SOHO okolja

Novost v Draytekovem programu so Vigorji serije 2133. Osnovna modelska serija VPN gigabitnih usmerjevalnikov je namenjen srednje zahtevnim SOHO uporabnikom. Vgrajeni so štiri gigabitni 10/100/1000 Ethernet vhodi, na katere priključimo mrežne naprave in gigabitni WAN vhod. Za vzpostavitev varne povezave med različnimi lokacijami sta na voljo dva IPSec VPN / SSL VPN tunela. Modelski izvedbi Vigor 2133n / ac imata vgrajeno 802.11n oz. 802.11ac Dual-Band brezžično WiFi dostopno točko, ki omogoča vzpostavitev zanesljivega brezžičnega WLAN omrežja. Preberi več

VPN tuneli za varno povezovanje med lokacijami

VPN tuneli za varno povezovanje med lokacijami

Dva vgrajena VPN / SSL VPN tunela poskrbita za varen oddaljeni dostop in povezavo med omrežji za vse enote podjetja, zaposlene, partnerje in stranke. Z vzpostavitvijo IPSec tunelov in uporabljeno zmogljivo strojno enkripcijo je ta izmenjava podatkov popolnoma varna in transparentna. Preberi več

 

Na Draytek predstavitveno stran

Draytek Vigor serija 200LTE - Giga 4G/LTE mobilni usmerjevalniki

Vigorji iz serije 200 LTE so gigabitni 4G/LTE mobilni usmerjevalniki, namenjen srednje zahtevnim SOHO uporabnikom. Vgrajen 4G/LTE modem (Cat.4) omogoča mobilno povezavo celotnega lokalnega omrežja s prenosno hitrostjo do 150 Mb/s. Usmerjevalniki imajo vgrajena dva Gigabitna LAN vhoda, prvi deluje tudi kot kot WAN vhod in ga lahko uporabimo za povezavo na širokopasovni modem (optika, xDSL). Za vzpostavitev varne povezave med različnimi lokacijami sta na voljo dva IPSec VPN / SSL VPN tunela. Modelska izvedba Vigor 200 LTE n ima vgrajeno 802.11 Dual-Band brezžično WiFi dostopno točko. Preberi več.

Mobilna 4G / LTE povezava za celotno lokalno omrežje

VPN tuneli za varno povezovanje med lokacijami

Vigorji serije 200 LTE so idealna rešitev za vzpostavitev hitre primarne ali redundančne (backup) spletne povezave za celotno lokalno omrežje prek hitrega 4G/LTE mobilnega omrežja. Uporabljamo jih za vzpostavitev interneta v manjših poslovnih okoljih na področjih brez žičnih povezav, za postavitev začasnih lokacij (festivali, razni zunanji dogodki), vzpostavitev spletne povezave v javnem transportu (avtobusi, vlaki), v mobilnih hišah in sorodnih okoljih. Preberi več

 

   
Cambium Predstavitvena konferenca Cambium Networks

Kako je bilo na Cambium Networks konferenci?

V sredo 8. maja 2019, smo organizirali konferenco našega principala, podjetja Cambium Networks. Konferenca je bila zelo dobro obiskana, saj se jo je udeležilo prek 50 IT strokovnjakov iz cele regije. Po pozdravnem nagovoru, ki ga je podal Sašo Mekinda, direktor podjetja Telos d.o.o., smo v večih krajših blokih spremljali predstavitev celotnega prodajnega programa Cambium. Glavna predavatelja sta bila g. Kristijan Fabina, regional sales manager in Sebastian Opiela regional technical manager iz podjetja Cambium.

Vsem udeležencem se še enkrat zahvaljujemo za udeležbo. Vsem ostalim, ki niste utegnili priti, so na spodnji povezavi na voljo PowerPoint predstavitve iz predavanj in foto galerija. Preberi več.
 
April 2019
Cambium Predstavitvena konferenca Cambium Networks

Predstavitvena konferenca Cambium Networks

Z zadovoljstvom Vas vabimo na predstavitveno konferenco Cambium Networks, ki bo v organizaciji podjetja Telos d.o.o. potekala 8. maja 2019 v Hotelu Azul v Kranju. Na konferenci Vam bodo Cambium strokovnjaki v večih krajših blokih predstavili celoten prodajni program Cambium Networks. Ne spustite edinstvene priložnosti za spoznavanje rešitev, ki lahko občutno izboljšajo vaše poslovanje. Pridružite se nam na Cambium konferenci! Udeležba je brezplačna!

Brezplačna prijava na konferenco

Marec 2019
Telos IoT novice Visoko zmogljiva mrežna oprema Cambium Networks

Telos IoT Blog - novice iz sveta interneta stvari

Na področju interneta stvari se neprestano dogaja kup novosti. Ker bi radi nebrzdano rast novih tehnologij delili z vami, smo začeli s pripravo Telos IoT Bloga. V njem objavljamo zanimive novosti iz sveta interneta stvari, reportaže iz obiskov konferenc in drugih dogodkov, predstavljamo nove produkte in rešitve, ter pišemo o naših novih projektih. Želimo vam obilo užitkov ob branju.

Obiščite Telos IoT Blog

 
Februar 2019
Cambium Networks Visoko zmogljiva mrežna oprema Cambium Networks

Visoko zmogljiva mrežna oprema Cambium Networks

Konec lanskega leta smo podpisali distribucijsko pogodbo z ameriškim podjetjem Cambium Networks. Program zajema zmogljivo opremo za vzpostavitev profesionalnih brezžičnih Wi-Fi omrežij, širokopasovne radijske PTP in PMP bridge povezave in mrežna stikala. Glavne prednosti opreme Cambium so velika zmogljivost, popolna prilagodljivost, zmagovalna zanesljivost in odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Celovito upravljanje in analitika omrežja Cambium naprav se vrši prek brezplačne nadzorne platforme cnMaesto. Cambium opremo zaradi visoke kvalitete cenijo uporabniki iz najrazličnejših področij – podjetja, hoteli, šole, mesta, občine, industrija, infrastruktura in operaterji. Pripravili smo mikro predstavitveno stran, vabimo vas k ogledu.

Obiščite micro spletno stran

 

LoRa IoT Sedaj! Internet Stvari v Lora omrežju
Prijava na Telos E-novice
Telos rešitve za velike in male uporabnike
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2020