Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Netatmo detektor dima | Požarni alarmi na telefonu

Netatmo detektor dima je pametna naprava, ki bistveno izboljša varnost našega doma. Ob vsakem požaru in zaznavi dima, takoj sproži glasno sireno in pošlje alarm na vse nastavljene telefone . Tako se lahko odzovemo na požar tudi, ko nas ni doma. Netatmo detektor dima za delovanje ne zahteva nakupa dragega krmilnika za pameten dom. Je popolnoma samostojna naprava, ki se samodejno vključi v obstoječe domače Wi-Fi omrežje. Namestitev je izjemno preprosta. Detektorje zmontiramo na strope v vseh željenih sobah, namestimo brezplačno aplikacijo in naš dom je varen pred požari. Uporaba detektorja je popolnoma brezplačna. Življenjska doba baterij, ki napajajo napravo je 10 let.

PPC: 102,49€ (84,01€ + DDV).   

 
Netatmo Pametni detektor dima - požarni alarmi na telefonu
 

Glavne prednosti pametnega detektorja dima Netatmo

  • Požarni alarmi se prikazujejo neposredno na zaslonu telefona.
  • Brezplačna uporaba in mobilna ter spletna aplikacija.
  • 10 letna življenjska doba baterij.
  • Avtomatično samopreverjanje in poročila.
  • Utišanje vgajene 85Db sirene s preprostim klikom na zaslon telefona.
  • Samostojna naprava, ki se samodejno vključi v obstoječe domače Wi-Fi omrežje.
 
Netatmo Pametni detektor dima - požarni alarmi na telefonu

Ko nas ni doma, ne pomaga še tako glasna v detektor vgrajena sirena, saj alarma nihče ne sliši. Za razliko od tradicionalnih detektorjev dima, Netatmo izniči te skrbi. Takoj ko zazna dim, urgentno pošlje obvestilo na naš telefon in tako da možnost, da reagiramo. Vas ponoči prebujajo obvestila o praznih baterijah v detektorjih dima? Za miren spanec poskrbi 10 letna življenjska doba baterij. Detektorji neprestano samodejno preverjajo stanje baterije in delovanje sistema. Periodično nam o stanju pošljejo poročila. Obenem dobimo obvestilo tudi o izteku življenjske dobe baterij.

 
Netatmo Pametni detektor dima - požarni alarmi na telefonu

Ste zažgali toast in se je alarm sprožil po pomoti? Pri klasičnih detektorjih ne ostane drugega kot, da stopimo na stol ali lestev in ročno izklopimo zoprno tuljenje sirene. Z Netatmo detektorjem zadostuje klik na zaslon telefona. Netatmo detektor poleg tega omogoča tudi delovanje v sistemu Apple HomeKit in glasovno upravljanje prek asistentke Amazon Alexa.

 
Netatmo Pametni detektor dima - požarni alarmi na telefonu
Pozabite na težave z ožičenjem alarma, z Netatmom je namestitev izjemno preprosta. Pameten detektor enostavno s priloženim nastavkom zmontiramo na strope v vseh željenih sobah, namestimo brezplačno aplikacijo in naš dom je varen pred požari. Preprosto! In kam moramo namestiti detektor dima? Za zagotavljanje popolne varnosti je potrebno detektor namestiti vsaj v kuhinjo, vse spalnice in otroške sobe ter hodnike.
 
Netatmo Pametni detektor dima - požarni alarmi na telefonu
 

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2023