LinkPlanner – brezplačno orodje za načrtovanje brezžičnih bridge povezav

Kaj pridobimo z uporabo orodja Link Planner

LINKPlanner je izredno uporabno brezplačno orodje za hitro, učinkovito in natančno načrtovanje brezžičnih bridge povezav. Na osnovi vnešenih geografskih podatkov (profil terena, razdalje, višina), velikosti anten, oddajni moči ter ostalih dejavnikov, vam orodje pred samim nakupom svetuje izbor optimalne opreme za vaše potrebe. Vsi vnešeni podatki in povezave se v živo izrisujejo v aplikaciji Google Earth. Orodje je na voljo brezplačno za Windows in Mac operacijske sisteme. LINKPlanner velja za najbolj zanesljivo in intuitivno orodje za načrtovanje RF povezav v panogi. Predstavitveni letak.

Hitri začetek

Začetni profil bridge povezave z osnovnimi lastnostmi se avtomatično uvozi v LINKPlaner takoj ko vnesete novo povezavo. Vzporedno lahko načrtujemo več PTP in PtMP povezav.

Grafični prikaz

Z vnašanjem različnih vhodnih podatkov, lahko simulirate kako se spreminja zmogljivost in propustnost bridge povezave, s čimer lahko hitro najdete optimalno opremo za vaše potrebe.

Primer uporabe

Ko orodje pokaže na nizko propustnost linka, lahko s spreminjanjem različnih elementov – modelske izvedbe, frekvenca, širina kanala, višina in velikost antene itd. poiščete idealno kombinacijo za vaš proračun in lokacijo.

Pomoč pri implementaciji

LINKPlanner samodejno ustvari poročilo o predvideni zmogljivosti povezav in listo potrebnega materiala za implementacijo vnešenih bridge povezav in generira predlog poročila za namestitev

Kontakt

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil.

*Zahtevana polja
Kontakt