Cambium Networks predstavitvena konferenca,
Kranj 2019

14

      MAJ, 2019

V sredo 8. maja 2019, smo organizirali konferenco našega principala, podjetja Cambium Networks. Konferenca je bila zelo dobro obiskana, saj se jo je udeležilo prek 50 IT strokovnjakov iz cele regije. Po pozdravnem nagovoru, ki ga je podal Sašo Mekinda, direktor podjetja Telos d.o.o., smo v večih krajših blokih spremljali predstavitev celotnega prodajnega programa Cambium. Glavna predavatelja sta bila g. Kristijan Fabina, regional sales manager in Sebastian Opiela regional technical manager iz podjetja Cambium.

Kristijan in Sebastijan sta slikovito predstavila podjetje Cambium in njihovo mrežno opremo z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto na trgu – Wi-Fi dostopne točke, PTP in PMP bridge in mrežna stikala. Spremljali smo tudi praktično demonstracijo brezplačnega mrežnega kontrolerja cnMaestro in orodja Link Planner. Za konec so bile predstavljene še novosti, ki prihajajo na trg v naslednjih mesecih. Zadnje dejanje dogodka je bilo žrebanje za dva kosa cnPilot e410 DT. Čestitamo srečnim dobitnikom!

Vsem udeležencem se še enkrat zahvaljujemo za udeležbo. Vsem ostalim, ki niste utegnili priti, so na spodnjih povezavah na voljo PowerPoint predstavitve iz predavanj in foto galerija.

Power Point predstavitve iz konference

Foto galerija

Kontakt