ePMP Elevate – napredne lastnosti Cambium Bridgov tudi za naprave ostalih proizvajalcev

Kaj pridobimo z uporabo ePMP Elevate

Povečajte zmogljivost obstoječe opreme brez zamenjave. ePMP Elevate je inovativna programska rešitev, ki omogoča obogatitev strojne opreme ostalih proizvajalcev z napredno zmogljivostjo in razširljivostjo, ki jo prinaša Cambium ePMP platforma. Ne zamenjajte strojne opreme. Povzdignite jo. Predstavitveni letak.

Obogatite obstoječe omrežje

ePMP Elevate programska rešitev omogoča da obstoječe bridge naprave pridobijo unikatne lastnosti, s katerimi se lahko pohvali le Cambium oprema. Ponovna uporaba frekvenčnega spektra prek GPS sinhronizacije in Beamforming kapaciteta bo s pomočjo ePMP Elevate zaživela tudi na bridgeih ostalih proizvajalcev.

Zavarujte investicijo

Z nadgradnjo na Elevate programsko platformo, boste pridobili številne napredne lastnosti in tako občutno podaljšali življenjski cikel obstoječe opreme.

 

Naslednja stopnja mrežne migracije

Privarčujte veliko časa in denarja potrebnega za menjavo celotnega obstoječega omrežja. Preprosto priključite v omrežje eno od ePMP naprav in na ostale naložite Elevate programsko opremo in povezave bodo povzdignjene.

 

Preprosto upravljanje

ePMP Elevate omrežje se upravlja centralizirano prek napredne, a brezplačne platforme cnMaestro. Omogoča kompleksno centralizirano upravljanje, diagnostiko, poročanje in nastavljanje vseh naprav v omrežju.

 

Kontakt

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil.

*Zahtevana polja

Kontakt