cnPilot – popolna Wi-Fi rešitev

cnPilot je družina profesionalnih 802.11ac / ax brezžičnih Wi-Fi dostopnih točk za notranjo in zunanjo (outdoor) namestitev. Odlikuje jih izjemna zmogljivost, zanesljivost in številne napredne lastnosti. Cambium cnPilot DT se lahko pohvalijo z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto na tržišču.

cnPilot – profesionalne brezžične Wi-Fi dostopne točke

Analitični podatki kažejo, da trenutno več kot 80% vsega brezžičnega podatkovnega prometa teče prek Wi-Fi omrežij. Priča smo popolni prevladi prenosnih mobilnih naprav, ki za dostop zahtevajo kvalitetno brezžično Wi-Fi povezavo. Uporabniki jo pričakujejo in zahtevajo povsod, tako v lokalih, hotelih, šolah in na delavnem mestu kot na ulicah, trgih in štadionih.

Cambium Networks prinaša optimalno rešitev za postavitev sodobnih profesionalnih Wi-Fi omrežij. cnPilot je družina profesionalnih 802.11ac/ax (WiFi5 in WiFi6) brezžičnih Wi-Fi dostopnih točk za notranjo in zunanjo namestitev. Odlikuje jih izjemna zmogljivost, zanesljivost, prilagodljivost in odlično razmerje med ceno in kvaliteto. V povezavi z naprednim, a brezplačnim WLAN kontrolerjem cnMaestro, so idealna izbira za postavitev visoko zmogljivega brezžičnega Wi-Fi omrežja v vseh okoljih z velikim številom Wi-Fi uporabnikov – podjetja, trgovine, hoteli, šole, prireditve, javni trgi, ulice in parki, štadioni, industrijski kompleksi, skladišča.

Glavne prednosti opreme cnPilot

velika zmogljivost

Wi-Fi mesh

brezplačen kontroler

802.11ac / ax

napredno upravljanje

captive portal

5 let garancije

social login

ugodna cena

Wi-Fi roaming

Notranje Wi-Fi dostopne točke

Visoko zmogljive 802.11ac Wave2 / ax (WiFi5 in WiFi6) notranje Wi-Fi dostopne točke cnPilot omogočajo preprosto postavitev hitrega profesionalnega brezžičnega omrežja znotraj objektov. S podporo za multi-user MIMO beamforming so idealna izbira za vsa okolja v katerih je prisotno veliko število Wi-Fi klientov – podjetja, trgovine, hoteli, šole.

Modelske izvedbe

Cambium cnPilot XV2-2 ax Wi-Fi dostopna točka

cnPilot XV2-2

Visoko zmogljiva in cenovno ugodna 802.11ax 2×2 dostopna točka za vzpostavitev zelo hitrih in zanesljivih gigabitnih WLAN omrežij nove dobe.

cnPilot e430H

Zmogljivo 802.11ac Wave2 brezžično stikalo. Hitra in preprosta vzpostavitev žičnega / brezžičnega omrežja v hotelih in več-stanovanjskih objektih.

Cambium cnPilot XV3-8 visoko zmogljiva 802.11ax Wi-Fi dostopna točka

cnPilot VX8-8

Izredno visoko zmogljiva 802.11ax 8×8 dostopna točka za vzpostavitev zelo hitrih in zanesljivih gigabitnih WLAN omrežij nove dobe.

cnPilot e425H

Cenovno ugodno 802.11ac Wave2 brezžično stikalo. Hitra in preprosta vzpostavitev žičnega / brezžičnega omrežja v hotelih in več-stanovanjskih objektih.

cnPilot e410

zmogljiva 802.11ac Wave2 dual band brezžična Wi-Fi dostopna točka, z vgrajeno 2×2 radijsko verigo in odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

cnPilot e600

Visoko zmogljiva 802.11ac Wave2 4×4 Wi-Fi dostopna točka najnovejše giga generacije. Na vsako DT se lahko povezuje do 512 klientov.

Zunanje Wi-Fi dostopne točke

cnPilot 802.11ac Outdoor Wi-Fi dostopne točke so idealna izbira za postavitev visoko zmogljivega brezžičnega omrežja na zunanjih površinah. Optimizirane so za delovanje v najzahtevnejših zunanjih okoljih z velikim številom uporabnikov – javni trgi in parki, štadioni, industrijski kompleksi, skladišča. V kombinaciji z Cambium bridgei, prinašajo izjemno rešitev za celostno pokritje zunanjih površin z zmogljivim Wi-Fi signalom

Modelske izvedbe

cnPilot e500

visoko zmogljiva 802.11ac 2×2 IP67 outdoor Wi-Fi  dostopna točka. Vgrajena 360° antena zagotavlja zanesljivo vzporedno povezavanje 256 zahtevnih klientov.

cnPilot e501/502s

visoko zmogljivi 802.11ac outdoor Wi-Fi dostopni točki z vgrajeno sektorsko anteno. e501s ima vgrajeno anteno, ki pokriva 90° do 120° kot, 502s pa 30° kot.

cnPilot e505

zmogljiva in cenovno ugodna 802.11ac Wave2 2×2 IP67 outdoor Wi-Fi dostopna točka. Na izredno kompaktno DT se lahko povezuje do 256 klientov.

cnPilot e510

visoko zmogljiva 802.11ac Wave2 2×2 IP67 outdoor Wi-Fi dostopna točka. Podpora za zahtevne standarde za vibracije. Na vsako DT se lahko povezuje do 256 klientov.

cnPilot e700

izjemno visoko zmogljiva 802.11ac Wave2 4×4 IP67 outdoor Wi-Fi dostopna točka najnovejše giga generacije. Na vsako DT se lahko povezuje do 512 klientov.

Shema WLAN omrežja Cambium cnPilot

Najbolj zmogljive Wi-Fi dostopne točke na tržišču

Pred kratkim je podjetje Cambium Networks prevzelo podjetje Xirrus Wireless. Izjemno visoko zmogljive profesionalne Wi-Fi dostopne točke Xirrus, ki veljajo za najboljše na trgu, so sedaj na voljo kot del celovite Cambium rešitve pod imenom Cambium Xirrus. Cambium je tako postal zelo zanimiv tudi za najbolj zahtevne poslovne uporabnike in okolja z izjemno gostoto brezžičnih klientov – velike konferenčne dvorane, stadioni, trgovski centri.

KONTROLER

Celovito upravljanje omrežja v oblaku

cnMaestro je popolnoma integriran inteligentni mrežni kontroler, ki omogoča preprosto upravljanje celotnega omrežja naprav Cambium - Wi-Fi dostopnih točk, širokopasovnih bridgov in mrežnih stikal iz ene točke. Uporaba je popolnoma brezplačna.

Celovito upravljanje

Napredno upravljanje celotnega
omrežja naprav iz enega mesta

Brezplačna uporaba

Popolnoma brezplačna uporaba
brez skritih stroškov licenc in podpore

Popoln nadzor

Pregled nad delovanjem omrežja in vsemi povezanimi uporabniki

Odpravljanje težav

Vgrajen sistem za zaznavanje in odpravljanje težav s prikazom statusa vseh naprav

Kontakt