cnPilot – popolna Wi-Fi rešitev

cnPilot je družina profesionalnih 802.11ac Wave2 brezžičnih Wi-Fi dostopnih točk za notranjo in zunanjo (outdoor) namestitev. Odlikuje jih izjemna zmogljivost, zanesljivost in številne napredne lastnosti. Cambium cnPilot DT se lahko pohvalijo z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto na tržišču.

cnPilot – profesionalne brezžične Wi-Fi dostopne točke

Analitični podatki kažejo, da trenutno več kot 80% vsega brezžičnega podatkovnega prometa teče prek Wi-Fi omrežij. Priča smo popolni prevladi prenosnih mobilnih naprav, ki za dostop zahtevajo kvalitetno brezžično Wi-Fi povezavo. Uporabniki jo pričakujejo in zahtevajo povsod, tako v lokalih, hotelih, šolah in na delavnem mestu kot na ulicah, trgih in štadionih.

Cambium Networks prinaša optimalno rešitev za postavitev sodobnih profesionalnih Wi-Fi omrežij. cnPilot je družina profesionalnih 802.11ac brezžičnih Wi-Fi dostopnih točk za notranjo in zunanjo namestitev. Odlikuje jih izjemna zmogljivost, zanesljivost, prilagodljivost in odlično razmerje med ceno in kvaliteto. V povezavi z naprednim, a brezplačnim WLAN kontrolerjem cnMaestro, so idealna izbira za postavitev visoko zmogljivega brezžičnega Wi-Fi omrežja v vseh okoljih z velikim številom Wi-Fi uporabnikov – podjetja, trgovine, hoteli, šole, prireditve, javni trgi, ulice in parki, štadioni, industrijski kompleksi, skladišča.

Glavne prednosti opreme cnPilot

velika zmogljivost

Wi-Fi mesh

brezplačen kontroler

802.11ac wave2

napredno upravljanje

captive portal

5 let garancije

social login

ugodna cena

Wi-Fi roaming

Notranje Wi-Fi dostopne točke

Visoko zmogljive 802.11ac Wave2 notranje Wi-Fi dostopne točke cnPilot omogočajo preprosto postavitev hitrega profesionalnega brezžičnega omrežja znotraj objektov. S podporo za multi-user MIMO beamforming so idealna izbira za vsa okolja v katerih je prisotno veliko število Wi-Fi klientov – podjetja, trgovine, hoteli, šole.

Modelske izvedbe

cnPilot e410

cnPilot e410 je visoko zmogljiva 802.11ac Wave2 dual band brezžična Wi-Fi dostopna točka, z vgrajeno 2×2 radijsko verigo. S podporo za Multi-user MIMO usmerjanje signala v smeri klientov, poskrbi za odlično Wi-Fi pokritost v hotelih, šolah, podjetjih, restavracijah in sorodnih objektih z velikim številom zahtevnih uporabnikov.

cnPilot e600

cnPilot e600 je Wi-Fi dostopna točka najnovejše generacije. Z vgrajeno 802.11ac Wave2 4×4 radijsko verigo podpira gigabitne brezžične prenosne hitrosti. Zato je optimalna rešitev za vzpostavitev WLAN omrežja na lokacijah z izjemno velikim številom najbolj zahtevnih klientov – konferenčne dvorane, predavalnice, postaje.

cnPilot e430

cnPilot e430 je visoko zmogljivo 802.11ac Wave2 brezžično stikalo. Predstavlja idealno rešitev za hitro in preprosto  vzpostavitev kombiniranega žičnega / brezžičnega omrežja v hotelih in več-stanovanjskih objektih. Vgrajena Wi-Fi DT poskrbi za odličen Wi-Fi signal, vgrajeno Gigabitno stikalo pa uporabimo za priklop mrežnih naprav.

Zunanje Wi-Fi dostopne točke

cnPilot 802.11ac Outdoor Wi-Fi dostopne točke so idealna izbira za postavitev visoko zmogljivega brezžičnega omrežja na zunanjih površinah. Optimizirane so za delovanje v najzahtevnejših zunanjih okoljih z velikim številom uporabnikov – javni trgi in parki, štadioni, industrijski kompleksi, skladišča. V kombinaciji z Cambium bridgei, prinašajo izjemno rešitev za celostno pokritje zunanjih površin z zmogljivim Wi-Fi signalom

Modelske izvedbe

cnPilot e500

cnPilot e500 je visoko zmogljiva 802.11ac outdoor dostopna točka z vgrajeno 2×2 radijsko verigo. Izjemno robustno ohišje z IP67 nivojem zaščite in vgrajenim grelcem, omogoča delovanje v temperaturnem razponu od -30° do +60°C. Vgrajena 360° antena zagotavlja vzporedno povezavanje 256 zahtevnih uporabnikov.

cnPilot e501/502s

cnPilot e501s in 502s sta visoko zmogljivi 802.11ac outdoor Wi-Fi dostopni točki z vgrajeno sektorsko anteno. e501s ima vgrajeno anteno, ki pokriva 90° do 120° kot, 502s pa 30° kot. Sektorske antene so optimalna rešitev za postavitev brezžičnih WLAN omrežij na zunanjih lokacijah z izjemno velikim številom klientov

cnPilot e700

cnPilot e700 je izjemno visoko zmogljiva 802.11ac Wave2 outdoor Wi-Fi dostopna točka najnovejše giga generacije z vgrajeno je 4×4 radijsko verigo. Izjemno robustno ohišje z IP67 nivojem zaščite in vgrajenim grelcem omogoča delovanje pri temperaturah od -40° do +65°C. Na vsako DT se lahko povezuje do 512 klientov.

Shema WLAN omrežja Cambium cnPilot

KONTROLER

Celovito upravljanje omrežja v oblaku

cnMaestro je popolnoma integriran inteligentni mrežni kontroler, ki omogoča preprosto upravljanje celotnega omrežja naprav Cambium - Wi-Fi dostopnih točk, širokopasovnih bridgov in mrežnih stikal iz ene točke. Uporaba je popolnoma brezplačna.

Celovito upravljanje

Napredno upravljanje celotnega
omrežja naprav iz enega mesta

Brezplačna uporaba

Popolnoma brezplačna uporaba
brez skritih stroškov licenc in podpore

Popoln nadzor

Pregled nad delovanjem omrežja in vsemi povezanimi uporabniki

Odpravljanje težav

Vgrajen sistem za zaznavanje in odpravljanje težav s prikazom statusa vseh naprav

Kontakt

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil.

Kontakt